Bert en Bobje strips

Ogenblikje...
Bert en Bobje

Bert en Bobje Strips van:

Tekenaar: Zeebroek Luc
Scenarist: Zeebroek Luc
Uitgever : De Harmonie, Loempia

Bert en Bobje zijn slechts 1 van de vele cartoon figuren van Luc van Zeebroek, alias Kamagurka. Bert is tevens 1 van de oudste van Kamagurka’s strips, en pas na een tijdje is Bobje ook een rol beginnen spelen in de cartoons. Bert is vaak eenzaam, hij is nooit getrouwd, en heeft bijna geen vrienden. Bobje is de enige vriend die Bert echt heeft. Bobje is geen normale hond, hij loopt recht, kan niet blaffen en heeft geen gevaarlijk uitziende tanden. Als hij toch tanden nodig heeft steelt hij ze van Bert.

————————————————-

————————————————-

Bert en Bobje Albums

Bert En Bobje – 02 – Bert En Bobje In ’t Groen
Bert En Bobje – 03 – Bert En Enigzins Bobje
Bert En Bobje – 04 – Bert En Bobje Met Vakantie
Bert En Bobje – 06 – Het Boek Van Bert En Een Beetje Van Bobje

Bert En Bobje – A01 – De Terugkeer Van Bert En Bobje

————————————————-

Stripverhalen

Bert en Bobje

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Bert en Bobje stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.