Bernard Voorzichtig strips

Ogenblikje...

Bernard Voorzichtig Strips van:

Tekenaar: Jippes Daan
Scenarist: Lodewijk Martin
Uitgever : Big Balloon

Nu Disney – tekenaar Daan Jippes de Stripschapprijs 2001 gewonnen heeft, vond Big Balloon het wel een slim idee om Twee voor Thee opnieuw uit te brengen. Een idee dat we kunnen waarderen.

Het door Martin Lodewijk geschreven verhaal verscheen voor de eerste keer in 1972 in het legendarische stripweekblad Pep. Een rijke familie van theehandelaars uit de negentiende eeuw in Nederland stuurt een laatste erfgenaam uit om een zaak van theevervalsing uit te pluizen. Helaas interesseert Bernard Voorzichtig zich meer voor tennis. Nu goed, hij vat de tocht aan en wordt daarbij tegengewerkt door een jaloerse neef en trawant Alfried Überalles, maar bijgestaan door de goedmoedige en verstandige Siebe Sibbe (een rasechte Fries afkomstig uit een Noors geslacht… en hij is een zwarte).

Een met tekentechnische hoogstandjes overladen strip — die perspectieven! die energieke swingende penseellijn! die tijger! —die een waterdicht verhaal illustreert.

Bernard Voorzichtig – 01 – Twee Voor Thee

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Bernard Voorzichtig stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.