Berezina strips

Ogenblikje...
Berezina

Berezina Strips van:

Tekenaar: Gil Iván
Scenarist: Rambaud Patrick, Richaud Frédéric
Uitgeverij: Microbe

September 1812. Napoleon en zijn Grande Armée vallen Moskou binnen zonder de minste tegenstand. Niet zonder reden: de stad is leeg. Waar zijn de bewoners? En de levensmiddelen? Diezelfde avond nog brandt de Chinese wijk. De vlammen verspreiden zich snel over de huizen van dennenhout. Er valt niets tegen te beginnen: de brandweerpompen zijn verdwenen. Het is een valstrik! Berezina vertelt onverbloemd over de gruwelijke Russische campagne die in zes maanden het leven kostte aan meer dan driehonderdvijftigduizend mensen en die de wereld aantoonde dat Napoleon niet onoverwinnelijk was.

————————————————-

————————————————-

Berezina Albums

Berezina – 01 – Deel 1
Berezina – 02 – Deel 2

————————————————-

Stripverhalen

Berezina

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Berezina stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.