Belevenissen van Govert Suurbier strips

Ogenblikje...
Belevenissen van Govert Suurbier

Belevenissen van Govert Suurbier Strips van:

Tekenaar: Verron Laurent
Scenarist: Le Pennetier Yannick
Uitgever : Lombard

Zoals altijd geflankeerd door zijn volijverige acoliet Reinier Kneppelhout arriveert de onstuimige pater Govert Suurbier in Berlijn waar de nazipartij zojuist een verpletterende verkiezingsnederlaag heeft geleden. Adolf Hitler is na zijn vernederend verlies bij de parlementsverkiezingen aan wanhoop ten prooi. De algehele onverschilligheid laat hem geen andere uitweg dan zelfmoord. In diezelfde tijd danst de jonge zwarte Josephine Baker slechts in een rokje van bananen gekleed op de bühne van een music – hall en aarzelt filmmaakster Leni Riefenstahl of ze een propagandafilm tot meerdere glorie God zal maken…

Dit is Yanns eigenzinnige visie op de feiten van een van de belangrijkste periodes uit de wereldgeschiedenis. De zwierige tekenstijl van Verron is meer dan appetijtelijk.

————————————————-

————————————————-

Belevenissen van Govert Suurbier Albums

Belevenissen V Govert Suurbier – 01 – Papoea’s
Belevenissen V Govert Suurbier – 02 – Pigalle
Belevenissen V Govert Suurbier – 03 – Eskimo
Belevenissen V Govert Suurbier – 04 – Adolf
Belevenissen V Govert Suurbier – 05 – Breiz Atao
Belevenissen V Govert Suurbier – 06 – Vade Retro Hollywood!

————————————————-

Stripverhalen

Belevenissen van Govert Suurbier

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Belevenissen van Govert Suurbier stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.