Beeldschoon strips

Ogenblikje...
Beeldschoon

Beeldschoon Strips van:

Tekenaar: Cosset Sébastien, Pommepuy Marie
Scenarist: Boulard Hubert
Uitgeverij: Hum!

Stel, je bent niet moeders mooiste, niet bijster intelligent en je maakt vis schoon in een gehucht. Maak kennis met Sardine. Maar dan: een wonder! Plots verandert je aanblik en ziet iedereen je als de mooiste vrouw op aarde. Alles verandert … maar niet altijd even positief. De strip “Beeldschoon” is zelf een grafisch juweel. Een prachtig uitgewerkt en afgerond verhaal in drie delen met tekeningen van Kerascoët (o.a. Donjon) en tekst van Hubert.

————————————————-

————————————————-

Beeldschoon Albums

Beeldschoon – 01 – Vervuld Verlangen
Beeldschoon – 02 – Koningin Dubio

————————————————-

Stripverhalen

Beeldschoon

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Beeldschoon stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.