Beatifica Blues strips

Ogenblikje...

Beatifica Blues Strips van:

Tekenaar: Goelen Werner
Scenarist: Dufaux Jean
Uitgever : Dargaud

In een toekomst-wereld, waar het dekor bestaat uit verwoeste steden en gigantische verlaten betonnen woonconstructies, kun je slechts overleven als je regelmatig een tablet ‘beatifica’ inneemt. Als er een kist vol gesignaleerd is, storten de rivaliserende benden zich als roofdieren erop. Het gezin van de oud-commando Vlack wordt in deze maalstroom meegsleurd tot de (voorlopige) ontknoping bij een reusachtig voor- of buitenwereldlijk monster. Het verhaal is goed geconstrueerd, vol fantasieen over een -weinig vrolijke- toekomst en realistisch getekend. Alles ademt de sfeer van vernieling en verwoesting, waartegen uiteindelijk gelukkig de oprechte liefde tussen man en vrouw bestand blijkt.

————————————————-

————————————————-

Beatifica Blues Albums

Beatifica Blues – 01 – Deel 1
Beatifica Blues – 02 – Deel 2
Beatifica Blues – 03 – Deel 3

Enkel beschikbaar in het Frans:

Beatifica Blues – T04 – The End

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Beatifica Blues stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.