Assassin’s Creed (USA) strips

Ogenblikje...
Assassin's Creed (USA)

Assassin’s Creed (USA) Strips van:

Tekenaar: Kerschl Karl, Stewart Cameron
Scenarist: Kerschl Karl, Stewart Cameron
Uitgever : DC Comics

De game Assassin’s Creed is een zeer populair spel. Nu verschijnt er ook een strip van; het speelt zich in het Rusland van rond de Russische revolutie af. De hoofdpersoon Daniel Cross heeft te kampen met een persoonlijkheidsstoornis en beleeft dingen in het Rusland van honderd jaar geleden, terwijl hij in de Verenigde Staten leeft. Via flash – backs wordt duidelijk dat hij ooit als Assassijn actief was in het tsaristische Rusland. Doel was het bemachtigen van een gouden staf. In de tegenwoordige tijd gaat hij op zoek naar de mentor die het brein is achter de opleiding van Assassijnen. Het verhaal zit redelijk ingewikkeld in elkaar vanwege de vele vertelperspectieven, flash – backs en complexiteit van diverse groepen/sekten. Ondanks dat de strip mooi is getekend en een zeer toepasselijke lay – out heeft, mist de lezer de bijzonder fraaie decors die wel in het spel te zien zijn. Opvallend is de lettering; bij iedere wending van het verhaal wordt er een ander lettertype gebruikt. Achterin enkele pagina’s met schetsen en uitgewerkte tekeningen. Een goed verzorgd album met een gecompliceerd verhaal dat hoogst waarschijnlijk in een volgend deel duidelijker zal worden.

————————————————-

————————————————-

Assassin’s Creed (USA) Albums

Assassin’s Creed – 01 – The Fall Deel 1A
Assassin’s Creed – 02 – The Fall Deel 1B
Assassin’s Creed – 03 – The Chain Deel 2A
Assassin’s Creed – 04 – The Chain Deel 2B
Assassin’s Creed – 05 – Brahman Deel 3A
Assassin’s Creed – 06 – Brahman Deel 3B

————————————————-

Stripverhalen

Assassin's Creed (USA)

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Assassin’s Creed (USA) stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.