Arvandor strips

Ogenblikje...
Arvandor

Arvandor Strips van:

Tekenaar: Thomas Olivier
Scenarist: Stoffel Eric
Uitgever : Arboris

In het rijk van Irian Galahan heerst onrust. Baron Rodyus heeft immers onbekende troepen doorgang verleent, en dit zonder iemand anders op de hoogte te brengen. Rodyus, taverne – uitbater en trouwe dienaar van het hof, wordt opgeroepen om baron Rodyus’ verraad aan te tonen.

We schrokken toch wel even toen we de laatste pagina van Arvandor omsloegen: nu al? Het eerste deel van deze nieuwe reeks laat zich lezen als een trein en is in zijn geheel verrassend goed te noemen! Alhoewel, wat heet verrassend als je weet dat de strip ondergebracht is in Collectie Buitengewesten en deze collectie slechts na veertien titels schitterende reeksen als Het Meisje en de Wind, Sabels en Galjoenen en nu dus Arvandor kan voorleggen?

————————————————-

————————————————-

Arvandor Albums

Arvandor – 01 – De Duistere Leer
Arvandor – 02 – De Gevangen Zielen
Arvandor – 03 – Karra Helesh

————————————————-

Stripverhalen

Arvandor

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Arvandor stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.