Arelate, De Kronieken Van Neiko strips

Ogenblikje...
Arelate, De Kronieken Van Neiko

Arelate, De Kronieken Van Neiko Strips van:

Tekenaar: Sieurac Laurent
Scenarist: Genot Alain, Sieurac Laurent
Uitgeverij: Dark Dragon Books

Neiko werkt eindelijk als matroos aan boord van een aak. Eindeloze dagen lang vaart hij over de Rhone naar Lugdunum. Hij is zich niet van de gevaren van deze onstuimige en grillige wateren bewust. In Arelate is Vitalis wanhopig op zoek naar de vrouw die hij ooit had en hij probeert om het mysterie rond de moord op zijn mentor en vriend Atticus te ontrafelen… Als een auteur en een archeoloog de handen ineenslaan herleeft de tijd van de oude Romeinen. Het verhaal van Neiko klopt historisch gezien met de kennis die nu beschikbaar is. In het uitgebreide dossier worden diverse onderwerpen uit de Romeinse samenleving, die in de strip voorkomen, toegelicht.

————————————————-

————————————————-

Arelate, De Kronieken Van Neiko Albums

Arelate, De Kronieken Van Neiko – 01 – Neiko
Arelate, De Kronieken Van Neiko – 02 – Hortensis
Arelate, De Kronieken Van Neiko – 03 – Carmillia

————————————————-

Stripverhalen

Arelate, De Kronieken Van Neiko

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Arelate, De Kronieken Van Neiko stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.