Ar-Men strips

Ogenblikje...
Ar-Men

Ar-Men Strips van:

Tekenaar: Lepage Emmanuel
Scenarist: Lepage Emmanuel
Uitgeverij: Roarrr

In de verte, bij het eiland Sein, duikt Ar-Men op uit de golven. Het is de meest zichtbare en moeilijk toegankelijke vuurtoren in Bretagne, eigenlijk van de wereld. Het heeft de bijnaam Hel der hellen. Germain is een van de bewakers. Hij vond zijn plekje daar en nam zijn eenzaamheid en wonden mee. De deur van de vuurtoren wijkt onder de slagen van de woede van de zee, het water neemt de pleisterlaag van de trap weg. Onder het pleister, ontdekt Germain, met stomheid geslagen, woorden, zinnen, een verhaal, een schat. Het verhaal van Moïzez. Een ‘gelukje van de zee’ gevonden tussen het puin van een stukgeslagen boot, Moïzez is een buitenstaander voor de anderen op het eiland Sein. Emmanuel Lepage’s nieuwste strip: een fantastische duik in de meest legendarische vuurtoren, Ar-Men.

Ar-Men – 01 – Hel der Hellen

————————————————-

Stripverhalen

Ar-Men

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Ar-Men stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.