ApocalypseMania strips

Ogenblikje...
ApocalypseMania

ApocalypseMania Strips van:

Tekenaar: Aymond Philippe
Scenarist: Bollée Laurent – Frédéric
Uitgever : Dargaud

2009. Geen ruiters, maar vier lichtbundels die uit de ruimte komen, lijken de voorbode te zijn van de apocalyps. Of heeft deze kosmische lichtshow een meer vredelievende bedoeling? Slechts één man lijkt bekwaam om het mysterie op te lossen: Jacob Kandahar, de slimste mens van de wereld. Hij ontdekt dat de lichtbundels, die op geregelde tijdstippen in Turkije, Verenigde Staten, Groenland en Senegal verschijnen, elk een specifieke eigenschap bevatten. Op gevaar van eigen leven achterhaalt hij de boodschap achter het lichtspektakel.
ApocalypseMania is zonder enige twijfel een van de beste sciencefictionreeksen van de laatste jaren. Minder dan vier jaar geleden verscheen het eerste album van twee nobele onbekenden. Ondertussen hebben Laurent – Frédéric Bollée en Philippe Aymond ons al op vijf albums getrakteerd en is de eerste cyclus afgerond. Een mooi tempo, maar niet te verwonderen wanneer je weet dat scenarist Bollée ook auto – en motorjournalist is. ApocalypseMania is een intelligente reeks, die knap opgebouwd is en van begin tot einde blijft boeien. Een strip die liefhebbers van Aldebaran en Betelgeuze zeker zal bevallen.
Aymond hanteert een heldere, realistische tekenstijl. Klassiek, maar efficiënt, waardoor wij, ongeduldige lezers, nooit lang op een nieuw album hebben moeten wachten. En het is nog niet afgelopen. Nu deze cyclus afgerond is, beloven de auteurs ons nog twee nieuwe cycli die elk drie albums zullen bevatten. Philippe Aymond heeft met ApocalypseMania alvast naam gemaakt, want hij zal de tekeningen verzorgen van de nieuwe reeks van Jean Van Hamme. Het eerste deel van Lady S zal in oktober bij Dupuis verschijnen in de nieuwe collectie Impressie(s), gericht op jongvolwassenen. Dat de apocalyps nog maar een tijdje uitblijft…

————————————————-

————————————————-

ApocalypseMania Albums

ApocalypseMania – 01 – De Kleuren Van Het Spectrum
ApocalypseMania – 02 – Experiment IV
ApocalypseMania – 03 – Global Underground
ApocalypseMania – 04 – Trance Fusion
ApocalypseMania – 05 – Cosmose

Enkel beschikbaar in het Frans:

Apocalypse Mania – T06 – Les Lois Du Hasard
Apocalypse Mania – T07 – Manik Shamanik
Apocalyspe Mania – T08 – Arena

————————————————-

Stripverhalen

ApocalypseMania

ApocalypseMania

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de ApocalypseMania stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.