Alzéor Mondraggo strips

Ogenblikje...
Alzéor Mondraggo

Alzéor Mondraggo Strips van:

Tekenaar: Carin David
Scenarist: Fournier Pierre
Uitgever : Arboris

Alzéor is een geboren pechvogel: tijdens de honderdjarige oorlog tussen Fransen en Engelsen kwam zijn volledige familie om door oorlog en ziekte, zijn kasteel ligt in puin en zijn beste vriend is Obie, een gebochelde, onbetrouwbare kluns. Aan zijn pech komt een einde wanneer de raad van Astroregelaars haar statistieken raadpleegt en Alzéor de persoonlijke beschermengel Udd Ifase toewijst. Die moet hem van zijn abnormaal hoog pechgehalte afhelpen. Voor wat hoort wat natuurlijk: twee jaar lang zou Alzéor zijn ene been moeten missen bijvoorbeeld, wil hij zijn kasteel terug opgebouwd zien. Iets waar hij dan ook wijselijk van af ziet. Om de mooie jonkvrouwe Mustine van haar Engelse ontvoerders te redden, moet hij 17 dagen lang alle kikkerpudding van zijn grootmoeder links laten liggen. Alzéor had daarvoor al de gelegenheid om Mustine uitgebreid te bewonderen tijdens haar rivierbad in het bos. Deze keer is de keuze wel snel gemaakt…

Scenarist Pierre Makyo, ook wel bekend van Jerome K. Bloks, Het Land Van Langvergeten en Gully, bevestigt met deze reeks opnieuw dat hij als humoristisch scenarist zijn mannetje kan staan. Ook de jonge tekenaar Caryn, zoon van Francis Carin (Victor Sackville), neemt met deze reeks een uitstekende start. Alleen wat jammer van de donkere inkleuring.

————————————————-

————————————————-

Alzéor Mondraggo Albums

Alzeor Mondraggo – 01 – De Witte Steen
Alzeor Mondraggo – 02 – De Rode Prins
Alzeor Mondraggo – 02 – De Rode Prins

————————————————-

Stripverhalen

Alzéor Mondraggo

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Alzéor Mondraggo stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.