Ali A strips

Ogenblikje...
Ali A
ali a [/hide}

Tekenaar: Aiken Alastair
Scenarist: Aiken Alastair, Scott Cavan
Uitgeverij: Kluitman

Dé graphic novel voor alle gamefans van Nederland!

In deze geweldige graphic novel spat de actie van alle 200 pagina’s! Topgamer Ali-­A wordt uitgenodigd voor de presentatie van de lang verwachte videogame “Alien Liberator 2′. Samen met zijn vriendin Clare en zijn hondje Eevee gaat hij erheen om live verslag te doen aan zijn fans. Dat de presentatie groots en mee slepend zou worden had hij wel verwacht, maar waar hij niet op heeft gerekend, is hoe realistisch de actie wordt…

Wanneer er een genadeloze groep aliens op de presentatie komt opdagen, is het aan Ali om te transformeren van een game­icoon tot een échte superheld. Zal het hem lukken om, met hulp van zijn fans en Eevee, de vijand te verslaan en zijn vriendin te redden?

Ali-A – 01 – Game On!

————————————————-

Stripverhalen

Ali A

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Ali A stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.