Algernon Woodcock strips

Ogenblikje...

Algernon Woodcock strips van:

Tekenaar: Sorel Guillaume
Scenarist: Gallié Mathieu
Uitgever :Arboris

Het behekste oog – eerste deel SC 1. Het behekste oog – eerste deel HC Schotland, de 19e eeuw. Midden in de nacht zijn dokter McKennan en zijn vriend Algernon Woodcock samen met hun koetsier op weg naar een patiënt die kokend heet water over zich heen heeft gekregen. Maar de sneeuw gooit roet in het eten en verplicht hen de nacht door te brengen in de kapel van de monniken van de Zee, waar modellen van de schepen die afkomstig zijn uit Oban beschermd worden door brandende kaarsen. Zodra een van die kaarsen dooft, zal een van de schepen vergaan op zee. Tijdens hun verblijf in de kapel vertelt de koetsier een verhaal van een zekere John Penduick die een tragische schipbreuk heeft overleefd, die een kleine tien jaar geleden plaatsvond. Een schipbreuk die plaatsvond nadat een van de kaarsen in de kapel was uitgegaan…

Algernon Woodcock – 01 – Het Behekste Oog

Enkel beschikbaar in het Frans:

Algernon Woodcock – T02 – L’oeil Fe 2
Algernon Woodcock – T03 – Les 7 Coeurs D’arran 1
Algernon Woodcock – T04 – Les 7 Coeurs D’arran 2
Algernon Woodcock – T05 – Alisandre Le Bel
Algernon Woodcock – T06 – Le Dernier Matagot

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Algernon Woodcock stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.