Aguirre strips

Ogenblikje...
Aguirre

Aguirre Strips van:

Tekenaar: Breccia Enrique
Scenarist: Cava Felipe Hernández
Uitgever : Blitz, Oranje

Aguirre is het aangrijpend relaas van de bloeddorstige Spaanse en Portugese avonturiers en hun waanzinnige goudkoorts. Door hun vernietigend egoïsme en machtswellust zullen zij eigenlijk het doodsvonnis tekenen van een eeuwenoude beschaving. In dit eerste deel “De Conquistadores” maken we kennis met een losgeslagen bende krijgslieden uit het leger van Pizarro die op zoek is naar wat legenden hen hadden verteld over “Het Gouden Land” of “Eldorado”.
Aguirre is te vergelijken met de beroemde film “Der Zorn Gottes” van regisseur Werner Herzog met in de hoofdrol een “losgeslagen” Klaus Kinski.

Aguirre – 01 – De Conquistadores

————————————————-

Stripverhalen

Aguirre

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Aguirre stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.