Afrikakorps strips

Ogenblikje...

Afrikakorps

Afrikakorps Strips van:

Tekenaar: Speltens Olivier
Scenarist: Speltens Olivier
Uitgeverij: Silvester

Afrikakorps is een nieuw drieluik van Olivier Speltens (De hel van het Oostfront).

In Februari 1941 arriveert luitenant Joachim von Richter met zijn mannen in Afrika. Deze panzercommandant trekt te strijde op een nieuw front in Noord-Afrika. De hitte en het zand zijn er even geducht als de Engelse troepen die er gestationeerd zijn. Er wacht de bemanning van de 522-tank een zware strijd, maar de orders zijn duidelijk, Tobruk moet worden ingenomen!

Het Afrikakorps (Deutsches Afrikakorps, DAK) was tijdens de Tweede Wereldoorlog het expeditieleger van de Duitsers in Noord-Afrika. Het werd initieel gemobiliseerd als een ondersteunende kracht om de Italiaanse verdediging van de Afrikaanse koloniën te versterken. Na hun training bleven ze, onder het commando van de iconische maarschalk Erwin Rommel, onder verschillende namen vechten in Afrika en dat van maart 1941 tot hun overgave in mei 1943.

Afrikakorps – 01 – Battleaxe

————————————————-

Stripverhalen

Afrikakorps

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Afrikakorps stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.