Affodil strips

Ogenblikje...
Affodil

Affodil Strips van:

Tekenaar: Défali Djillali
Scenarist: Corberand Éric
Uitgever : Talent

Met geld kan alles. Dat zegt man. Dat denkt men.
Maar tot wat dient geld als uw leven bedreigd wordt door een tegenstander die geen gelaat of lichaam heeft? Ondanks hun macht en hun fortuin zijn Peter Preston, High Sizemore en Michael Towers de speelbal van een verschrikkelijke kracht die recht uit de duisternis lijkt te komen. Om die kracht kwijt te raken wenden ze zich tot Affodil.
Affodil is een heks. Een hedendaagse heks. Ze heeft geen punthoed of toverstok. Haar vulgariserende beststellers worden over de hele wereld verkocht, haar machten zijn naar het schijnt grenzeloos.

————————————————-

————————————————-

Affodil Albums

Affodil – 01 – De Zielennemer
Affodil – 02 – De Zilveren Koord

————————————————-

Stripverhalen

Affodil

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Affodil stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.