Adler De Tweekoppige Adelaar strips

Ogenblikje...

Adler De Tweekoppige Adelaar

Adler De Tweekoppige Adelaar Strips van:

Tekenaar: Andrieu Damien
Scenarist: Buendia Patrice
Uitgeverij: Dupuis

Hans Raeder is de zoon van een oorlogsheld uit WO1. Zijn vader was piloot bij de Luftwaffe en liet het leven in de strijd. Of zo vertelt Hans het tenminste aan iedereen. De leugen is begonnen om het moreel van zijn stervende broertje op te krikken, maar gaandeweg is Hans er zelf in gaan geloven. Zijn versie van het verhaal helpt hem om zich niet minder te voelen tegenover de anderen. Het gaat zelfs zo ver dat hij zijn eigen moeder afstoot en zich laat verleiden door de nazidoctrine. De tweekoppige adelaar bestaat uit twee tweelingreeksen. Adler en Eagle vertrekken vanuit het perspectief van een Duitse piloot en een Amerikaanse piloot aan de vooravond van WOII. Hoe worden ze groot als man, als patriot en als piloot? Is hun kijk op het leven onderling inwisselbaar?

————————————————-

————————————————-

Adler De Tweekoppige Adelaar Albums

Adler De Tweekoppige Adelaar – 01 – Een Leugentje Om Bestwil
Adler De Tweekoppige Adelaar – 02 – De Keuze Van Het Kwaad
Adler De Tweekoppige Adelaar – 03 – Ik Ben Wie Ik Ben

————————————————-

Stripverhalen

Adler De Tweekoppige Adelaar

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Adler De Tweekoppige Adelaar stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.