Ada Enigma strips

Ogenblikje...
Ada Enigma

Ada Enigma Strips van:

Tekenaar: Dutreuil Vincent
Scenarist: Maingoval Francois
Uitgever :Talent

Be square, be different. Een strip met de afmetingen van een ouderwetse LP? Meer hebben tekenaars niet nodig om uit zichzelf te breken. Lange kaders, weidse close – ups en een originele bladschikking. Automatisch word je gedwongen de pagina’s rustiger te lezen, te smaken en er van te genieten. In de prestigieuze nieuwe Collectie Carré verschenen vrij toegankelijke pareltjes waarvan Ada Enigma, een afgeronde trilogie, er een van is.

Ada Enigma is een exotische serie met een knap, bizar meisje in de hoofdrol. Laat je niet bedotten door de lieve uitstraling van het raadselachtige jonkvrouwtje… Of toch wel want is er in deel 2 geen dubbelgangster in het spel?

————————————————-

————————————————-

Ada Enigma Albums

Ada Enigma – 01 – De Spoken Van Caïro
Ada Enigma – 02 – Het Dubbele Leven Van Ada Enigma
Ada Enigma – 03 – Een Duivels Verhaal

————————————————-

Stripverhalen

Ada Enigma

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Ada Enigma stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.