Achter De Sterren strips

Ogenblikje...

Achter De Sterren

Achter De Sterren Strips van:

Tekenaar: Clerc Serge
Scenarist: Clerc Serge, Jackson Brenda, Jourd’hui Gérard, Manoeuvre Philippe, Maximy Hubert de
Uitgeverij: Yendor

Zeven losse stripverhalen, vier in de science-fiction sfeer, de overige drie uit de popwereld. Tekeningen in zwart-wit (een verhaal met rode steunkleur), teksten in balloons, vertaling uit het Frans. Alhoewel Clerc (25 jaar) zijn vaste stijl nog niet heeft gevonden, is dit album grafisch interessant en een voorbeeld van de moderne Franse Metal Hurlant stijl. De teksten van de SF verhalen zijn wat zwak, die van de popverhalen (o.a. over Blondie) beter.

Achter De Sterren – 01 – Achter De Sterren

————————————————-

Stripverhalen

Achter De Sterren

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Achter De Sterren stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.