40 Olifanten strips

Ogenblikje...

40 Olifanten

40 Olifanten Strips van:

Tekenaar: Augustin Virginie
Scenarist: Toussaint Thierry
Uitgeverij: Saga

Londen, 1920. Ze zijn met veertig. Dievegges, moordenaressen, kidnapsters, overvalsters, hoerenmadammen … Ze komen uit verschillende geledingen van de maatschappij, ze maken van de misdaad hun zaak en ze verenigen zich voor meer efficiëntie. Wanneer Florrie Feeënvingers, een jonge zakkenrolster met talent, erbij komt, blijkt de organisatie fragiel te zijn en de samenhang dreigt uiteen te vallen. Maar het is een slecht moment voor een interne strijd, want de Olifanten moeten een alsmaar doeltreffender politiemacht en een rivaliserende, opnieuw samengestelde gangsterbende van mannen die vastberaden zijn hun grondgebied weer in te pikken, het hoofd bieden.

40 Olifanten – 01 – Florrie, Met De Feenvingers
40 Olifanten – 02 – Maggie, die door muren loopt

————————————————-

Stripverhalen

40 Olifanten

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de 40 Olifanten stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.