24 strips

Ogenblikje...

24

24 Strips van:

Tekenaar: Guedes Renato
Scenarist: Haynes Mark, Vaughn J.C.
Uitgever : Casterman

Wat scoort op tv, daar moet ook een stripversie van komen. Het is een wet die evengoed bij ons geldt (FC De Kampioenen, Samson, W817 …) als in de States. En daar was de realtime-thriller 24 een monsterhit, dus een stripversie kon niet uitblijven.
De piepjonge Braziliaanse wonderboy Renato Guedes werd aangezocht om een soort prequel te tekenen die zich afspeelt nog vóór de gebeurtenissen van het eerste 24-televisieseizoen. Je kan daarvan denken wat je wil, maar wij vrezen dat ze van in het begin een grote fout hebben gemaakt door de ritmiek van de serie te willen overnemen: de 48 pagina’s spelen zich af in 24 uur. Ja hallo! Is dat realtime? Kijk, aangezien het hier om comicpagina’s gaat (die in de Nederlandse versie overigens te groot zijn afgedrukt, wat ze er niet fraaier op maakt), heb je dit album uit in precies 24 minuten. Bijgevolg hadden ze er een minithriller van moeten maken waarin elke pagina staat voor 30 seconden actie. Dat zou zó cool geweest zijn, maar helaas. Alleen een aanrader voor diehards die écht willen weten wat Jack Bauer uitspookte op z’n allereerste dag bij CTU.

24 – 01 – One Shot

————————————————-

Stripverhalen

24

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de 24 stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.