Categorie archief: Religie

  Antichrist

  Strips van:

  Tekenaar: Aleksic Vladimir Scenarist: Falba Bruno Uitgeverij Saga

  Met een titel als Antichrist schep je een toch wel een bepaald verwachtingspatroon: duivels, demonen, de Apocalyps. Zeker bij elke rechtgeaarde Slayer – fan, die uw recensent toch wel was in zijn jeugd (ok, die jeugdzonde is nog niet voorbij). Komt… (nieuw tab)

  De Bijbel In Beeld

  Strips van:

  Tekenaar: Scenarist: Uitgeverij: Vereniging tot Verspreiding der Heilige Schrift

  De Bijbel In Beeld – 01 – Genesis Hfdst 01-24 De Bijbel In Beeld – 02 – Genesis Hfdst 24-50 De Bijbel In Beeld – 03 – Exodus-Leviticus Numeri Hfdst 1-12 De Bijbel In Beeld – 04 – Numeri… (nieuw tab)

  Lees verder »

  De Geheime Dagboeken Van Het Vaticaan

  Strips van:

  Tekenaar: Popescu Augustin Scenarist: Loiselet Hervé Uitgever : Saga

  In 2009 verscheen het eerste deel van de serie ‘De geheime dagboeken van het Vaticaan’ (Les carnets secrets du Vatican). In deze serie staan drie jonge vrouwen centraal. Ze worden geconfronteerd met gebeurtenissen die hun oorsprong vinden in zowel de… (nieuw tab)

  De Geheimen Van Het Vaticaan

  Strips van:

  Tekenaar: Popescu Augustin Scenarist: Loiselet Hervé Uitgever : Saga

  Het eerste deel van ‘De drakenorde’ (L’Ordre des dragons verscheen in februari 2009 op de markt. De serie maakt deel uit van de collectie Geheimen Van Het Vaticaan.

  Jean – Luc Istin is geboren op 01 augustus 1970 in… (nieuw tab)

  Lees verder »

  De Tijdelijke Dood

  Strips van:

  Tekenaar: Sutter Geert De Scenarist: Sutter Geert De Uitgever : BD Coccinelle, Brielse bisschoppelijke commissie van het bisdom rotterdam

  De strip neemt je mee naar het midden van de zestiende eeuw, een tijd waarin katholieken overweldigd werden door de golf van het hervormde geloof dat de lage landen… (nieuw tab)

  Lees verder »

  Drie Christussen

  Strips van:

  Tekenaar: Bajram Denis, Neaud Fabrice Scenarist: Mangin Valérie Uitgeverij: Daedalus

  De week voor Pasen, 1353. Beeldhouwer Luc komt aan in Lirey waar hij de laatste hand zal leggen aan de ornamenten voor een pas gebouwde kerk. Omwille van de feestelijkheden rond Pasen zullen ook de opdrachtgevers, de heer van… (nieuw tab)

  Het Boek Genesis

  Strips van:

  Tekenaar: Crumb Robert Scenarist: Uitgeverij: De Harmonie, Oog & Blik, Vrijdag

  “En God schiep de mens naar Zijn beeld. Naar Gods beeld schiep Hij hem. Man en vrouw schiep Hij hen” is op pagina 10 nog een zinsnede die ten onzent huizes op onbedaarlijk gelach werd onthaald. De… (nieuw tab)

  Lees verder »

  Het Testament der Tijden

  Strips van:

  Tekenaar: Bergeron Jean-François, Pacurariu Christian Scenarist: Jarry Nicolas, Loevenbruck Henri Uitgever : Saga

  Albums

  Het Testament Der Tijden – 01 – Melencolia Het Testament Der… (nieuw tab)

  Lees verder »


  U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.