Tag archief: Weber Patrick

1066

Strips van:

Tekenaar: Tenderini Emanuele Scenarist: Weber Patrick Uitgeverij: Lombard

Hastings, 14 oktober 1066. Twee legers staan tegenover elkaar in een veldslag die het verdere verloop van de geschiedenis van Europa zou bepalen. Aan de ene zijde bevindt zich Willem van Normandië, klaar om zich te wreken op de eedbreker Harold… (nieuw tab)

De Laatste Koningin

Strips van:

Tekenaar: Caracuzzo Giancarlo Scenarist: Weber Patrick Uitgever : Dupuis

Albums

De Laatste Koningin – 01 – De Cobra Van De Nijl De Laatste Koningin – 02… (nieuw tab)

Lees verder »

Kathleen

Strips van:

Tekenaar: Ville Baudouin de Scenarist: Weber Patrick Uitgeverij: Anspach

Ah, Expo 58: toen dromen nog dromen waren en mensen reikhalzend uitkeken om alle veelbesproken vernieuwingen met eigen ogen te kunnen aanschouwen! De Koude Oorlog vierde hoogtij en resulteerde onder meer in een Amerikaans en Russisch paviljoen (die dan nog eens… (nieuw tab)

Sparta

Strips van:

Tekenaar: Simon Christophe Scenarist: Weber Patrick Uitgever : Dark Dragon Books

Toen we enkele jaren geleden de nieuwe reeks Sparta aankondigden in de nieuwsrubriek gebeurde dat in de vaste overtuiging dat Le Lombard die ook zou vertalen. 2011 werd 2012, daarna 2013 waarin deel 2 verscheen, vervolgens 2014 en intussen… (nieuw tab)

Trust

Strips van:

Tekenaar: Faina Fabrizio, Salvatori Mauro Scenarist: Fleuriet Michel, Weber Patrick Uitgeverij: Casterman

Vroeger was ’t simpel: er waren twee elkaar beconcurrerende uitgeverijen die elk hun stripweekblad hadden. En in elk ervan moest een pilotenstrip, een western, een komische avonturenstrip, enzovoort. Vandaag zijn de kaarten anders geschud. De concurrenten maken deel… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.