Tag archief: Toussaint Thierry

40 Olifanten

Strips van:

Tekenaar: Augustin Virginie Scenarist: Toussaint Thierry Uitgeverij: Saga

Londen, 1920. Ze zijn met veertig. Dievegges, moordenaressen, kidnapsters, overvalsters, hoerenmadammen … Ze komen uit verschillende geledingen van de maatschappij, ze maken van de misdaad hun zaak en ze verenigen zich voor meer efficiëntie. Wanneer Florrie Feeënvingers, een jonge zakkenrolster met… (nieuw tab)

Brand In Moskou

Strips van:

Tekenaar: Perger Stéphane Scenarist: Toussaint Thierry Uitgeverij: Arboris

Historisch stripverhaal. September 1812: Napoleon nadert met zijn Grande Armée Moskou. De Russische gouverneur besluit de stad op te geven en daarbij de techniek van de verschroeide aarde toe te passen. Voor dat doel laat hij de deuren van de gevangenissen… (nieuw tab)

Het Konvooi

Strips van:

Tekenaar: Beroy Garcia José Maria Scenarist: Toussaint Thierry Uitgeverij: Casterman

Drie levens nemen een heel andere wending tijdens één nacht in België, in 1943, wanneer een trein vol gedeporteerden aangevallen wordt door een groep verzetsstrijders. België, in de nacht van 12 op 13 november 1943, ergens tussen Mechelen en… (nieuw tab)

Kid Noize

Strips van:

Tekenaar: Furbeyre François Scenarist: Kid Noize, Toussaint Thierry Uitgeverij: DupuisIcon-information

Hij heet Kid Noize. Hij rijdt met een Mustang, heeft een apenhoofd en komt uit Nowera. Hij droomt ervan dj te worden. Maar tot het zover is, levert hij pakketjes die je leven zouden kunnen veranderen. Dit eerste album weerspiegelt… (nieuw tab)

Magic 7

Strips van:

Tekenaar: Barbera Rosa La, Quattrocchi Giuseppe Scenarist: Toussaint Thierry Uitgeverij: Dupuis

1 september. Straks rinkelt de schelle schoolbel. Leo moet voor de eerste keer naar zijn nieuwe school. De moed zinkt hem al in de schoenen. Gelukkig wordt hij gesteund door zijn vrienden Harry Houdini, Benjamin Franklin, Eroll Flynn, Diogenes… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.