Tag archief: Stalner Éric

Ange-Marie

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Ettori Aude Uitgever : Dupuis

Ange – Marie trekt doelloos rond na de eerste wereldoorlog. Telkens hij ergens onderdak vindt, komt hij in aanvaring met zijn pijnlijke herinneringen en vlucht hij opnieuw weg. Zijn vriend Louis probeert hem te overtuigen het verleden achter zich te… (nieuw tab)

De Mof

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Bardet Daniël Uitgever: Talent

Albums

De Mof – 01 – Het Kind Op Zolder De Mof – 02 – Zigzag De Mof –… (nieuw tab)

Lees verder »

De Vlooien

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric, Stalner Jean – Marc Scenarist: Mouquet Christian Uitgever : Blitz

Albums

De Vlooien – 01 – God Noch Gebod De Vlooien – 02… (nieuw tab)

Lees verder »

Exile

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Simon Cédric, Stalner Éric Uitgeverij: Ballon Media

2189, Milaan. De Glory is het vlaggenschip van de menselijke ruimtevloot. Alles wordt in gereedheid gebracht voor een interstellaire vakantievlucht. Voor kapitein Sonntag is het routine: tijdens de vlucht kan hij 27 daagjes wegdromen in een stasekamer… Maar… (nieuw tab)

Fabien M.

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric, Stalner Jean-Marc Scenarist: Stalner Éric, Stalner Jean-Marc Uitgever : Dargaud

Albums

Fabien M. – 01 – Het Zwarte Paard Fabien M. – 02… (nieuw tab)

Lees verder »

Flor De Luna

Strips van:

Tekenaar: Lambert Éric, Stalner Éric Scenarist: Boisserie Pierre, Stalner Éric Uitgever : Glénat

“Roken brengt de gezondheid ernstige schade toe”. Nog voor we de openingszin hebben gelezen, krijgen we die overbekende waarschuwing onder onze neus geduwd. Waarom in hemelsnaam die Amerikaans aanvoelende betutteling? In De Kleine Robbe staat toch… (nieuw tab)

Goud Onder De Sneeuw

Strips van:

Tekenaar: Stalner Jean-Marc Scenarist: Stalner Éric Uitgever: Daedalus

In 1897 is de jonge Amerikaanse boer een van de ongeveer vijftigduizend mannen die aan de lokroep van het goud in Alaska gehoor geeft om het te komen opdelven onder de sneeuw en het ijs. Matt trotseert op weg naar de Klondikerivier… (nieuw tab)

Het Kruis van Cazenac

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Boisserie Pierre, Stalner Éric Uitgever : Dargaud

1915. In Siberië, ver van de loopgraven likken de broers Henri en Etienne Cazenac hun wonden. In de strijd om het kruis van Cazenac — een sierlijke halsketting die de sleutel zou zijn tot een fabuleuze schat —… (nieuw tab)

Ketens Van Vuur

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric, Stalner Jean-Marc Scenarist: Stalner Éric, Stalner Jean-Marc Uitgever : Arboris

Eerste deel van een nieuwe historische stripserie, spelend aan het begin van de negentiende eeuw. Er is een strijd gaande tussen baron De Villemont en zijn neef graaf De Charlant over de bedrijfsvoering van de ijzergieterij.… (nieuw tab)

Lijst 66

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Stalner Éric Uitgever : Medusa

De Verenigde Staten begin jaren zestig. Alex Poliac is in het bezit van lijst 66, een lijst met namen van vroegere Russische spionnen, maar nu vaak gewone burgers omdat ze soms al jaren geleden zijn gestopt. KGB en FBI jagen allebei… (nieuw tab)

Malemort

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Stalner Éric Uitgever : Glénat

Het verhaal start in de troebele periode toen Lodewijk IX stierf en het Heilige Land ver van Frankrijk lag. In het huis van vrouwe Agnes, aan de rand van het woud, droomt de jonge Anthéa van avontuur en ridders. Maar… (nieuw tab)

Reiziger

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Boisserie Pierre, Stalner Éric Uitgever : Glénat

Een kleurrijke ballonstrip die speelt in Parijs in het jaar 2083. Een bizarre toekomst waarin Parijs is verkocht aan een particulier om de schulden van Frankrijk af te lossen. Twee tieners zijn op zoek naar hun nieuwe vermogens. Ze… (nieuw tab)

Remi

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Malot Hector, Simon Cédric, Stalner Éric Uitgeverij: Dark Dragon Books

Rémi, een wees die werd verzorgd door de vriendelijke Madame Barberin, wordt losgerukt van zijn adoptiemoeder om te worden toevertrouwd aan Signor Vitalis, een mysterieuze reizende muzikant. Aan zijn zijde zal hij het ruige leven… (nieuw tab)

Sektor

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Stalner Éric Uitgever : Daedalus

Laatst lazen we in de pers dat de wereldwijde bijenpopulatie danig aan het inkrimpen is. Dat werd ook bevestigd door een collega die imker is. De bijensterfte is abnormaal, de verliezen van korven zijn opmerkelijk hoog. We willen je niet… (nieuw tab)

Sint-Bartholomeüs

Strips van:

Tekenaar: Stalner Éric Scenarist: Boisserie Pierre, Stalner Éric Uitgeverij: Daedalus

‘Er komt een moment waarop de vraag waarom in Gods naam te doden zich niet meer stelt.. We doden, we bidden.. we herbeginnen..’ De godsdienstoorlogen vreten Frankrijk volledig op. Het fanatisme vestigt zich geduldig, ongecontroleerd, verwoestend, blind. In 1562… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.