Tag archief: Simon Fred

Amazonia

Strips van:

Tekenaar: Marchal Bertrand, Simon Fred Scenarist: Cauvin Marc, Jacquette Daniël, Oliveira Luis Éduardo de Uitgeverij: Dargaud

Nadat Oost- en Zuidwest-Afrika onveilig werden gemaakt door het trio Rodolphe, Léo en tekenaar Bertrand Marchal (en een aantal buitenaardse beesten en aliens) keert alvast Léo na Kenya en Namibia in hun derde gezamenlijke… (nieuw tab)

Clownvisje

Strips van:

Tekenaar : Simon Fred Scenarist : Chauvel David Uitgeverij : Talent

Toen Finding Nemo in 2003 in de bioscoopzalen liep, kondigde Talent al de uitgave van Clownvisje aan. Onvermijdelijk legden we de link. Nu, alweer drie jaar later, kunnen we eindelijk dat zuiders visje van nader bestuderen. Met Finding Nemo… (nieuw tab)

Mermaid Project

Strips van:

Tekenaar: Simon Fred Scenarist: Jamar Corine, Oliveira Luis Éduardo de Uitgeverij: Dargaud

Met twee delen tegelijkertijd lanceert uitgeverij Dargaud de reeks Mermaid Project in het Nederlandse taalgebied. Niks mis mee in deze moderne tijden, zo zitten we er meteen goed in.

Het verhaal speelt zich af in de nabije… (nieuw tab)

Mutations

Strips van:

Tekenaar: Simon Fred Scenarist: Jamar Corine, Oliveira Luis Éduardo de Uitgeverij: Dargaud

In de nasleep van het Mermaid Project zijn Romane en El Malik op een zijspoor beland. Ze beslissen dan maar om hun eigen detectivebureau uit de grond te stampen. Maar na een reeks aanvallen op schepen door orka’s… (nieuw tab)

Rails

Strips van:

Tekenaar: Simon Fred Scenarist: Chauvel David Uitgever : Talent, Vinci

Albums

Rails – 01 – Jaguars Rails – 02 – De Witte Garde Rails – 03… (nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.