Tag archief: Sieurac Laurent

Arelate

Strips van:

Tekenaar: Sieurac Laurent Scenarist: Genot Alain, Sieurac Laurent Uitgever: Dark Dragon Books

Gladiatoren zijn in, niet alleen in stripverhalen (zoals Murena, De Adelaars Van Rome en zelfs in het nog te verschijnen Apostata VI), maar in zowat elke film die gesitueerd is in de Romeinse oudheid krijgen we wel een… (nieuw tab)

Arelate, De Kronieken Van Neiko

Strips van:

Tekenaar: Sieurac Laurent Scenarist: Genot Alain, Sieurac Laurent Uitgeverij: Dark Dragon Books

Neiko werkt eindelijk als matroos aan boord van een aak. Eindeloze dagen lang vaart hij over de Rhone naar Lugdunum. Hij is zich niet van de gevaren van deze onstuimige en grillige wateren bewust. In Arelate is Vitalis… (nieuw tab)

De Boeken Van De Zieners

Strips van:

Tekenaar: Graffet Didier, Sieurac Laurent Scenarist: Gaudin Jean-Charles, Lindholm Margaret Uitgever : Arboris

Albums

De Boeken Van De Zieners – 01 – De Bastaard De Boeken Van… (nieuw tab)

Lees verder »

De Orde van de Drakenridders

Strips van:

Tekenaar: Varanda Alberto, Briones Philippe, Guinebaud Sylvain, Paty Christian, Sieurac Laurent, Démarez Thierry, Meddour Fabrice, Ruizgé Francisco, Guiton Edouard Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Silvester

Ieder deel van deze fantasy – reeks kan eigenlijk apart gelezen worden. Want in elk deel staat er een andere drakenridder centraal. Alle… (nieuw tab)

Erik De Rode

Strips van:

Tekenaar: Sieurac Laurent Scenarist: Giorgio Jean-François di Uitgeverij: Daedalus

Vikings: ze lijken wel een blijvertje in de populaire cultuur. We snappen dan ook dat de mensen van Daedalus deze Erik de Rode een prominente rol toebedelen in hun najaarsoffensief. Het eerste wat we tegenwoordig doen als we een Vikingstrip onder… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.