Tag archief: Roover Bruno de

Albert & Co

Strips van:

Tekenaar: Cambré Charel Scenarist: Cambré Charel, Roover Bruno de Uitgeverij: Glénat

Albums

Albert & Co – 01 – Albert & Co Albert & Co – 02 –… (nieuw tab)

Lees verder »

Café Cowala

Strips van:

Tekenaar: Roover Bruno de Scenarist: Roover Bruno de Uitgever: Ballon Media

Sinds kort week kan je bij de stripboer de eerste stripworp van Bruno De Roover, ofte Roover, Café Cowala kopen. De eenpaginagags over de klandizie van het mafste café ter wereld verschenen eerder al in P-magazine, en waren al… (nieuw tab)

De Tuin Van Daubigny

Strips van:

Tekenaar: Cromheecke Luc Scenarist: Roover Bruno de Uitgeverij: Blloan

De Tuin van Daubigny! Daubigwie? Nog nooit van gehoord? Een van de voorlopers van het impressionisme? Een stijl- en leeftijdsgenoot van Jean-François Millet, de man die met de Arenleesters en Angelus in één klap de boerenstiel poëtisch maakte? Oké, dat kan… (nieuw tab)

J.Rom

Strips van:

Tekenaar: Molenaar Romano, Vandersteen Willy Scenarist: Roover Bruno de. Uitgever : Standaard

De Zwarte Hand… Een album uit 1972. Dat was het eerste Jerom-album dat we ooit gelezen hebben. We herinneren ons nog dat we dat maffiaverhaaltje als tienjarige nogal moeilijk te behappen vonden, totdat achteraf bleek dat het… (nieuw tab)

Jylland

Strips van:

Tekenaar: Klosin Przemyslaw Scenarist: Roover Bruno de Uitgeverij: L

Vikinghoofdman Sten keert na een maandenlange plundertocht met zijn bemanning weer naar huis. Maar er is veel veranderd in zijn thuisland. Zijn vader, Koning Magnulv, heeft net voor zijn dood het land gekerstend. De nieuwe godsdienst bepaalt dat er voortaan vrede… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.