Tag archief: Robin Thierry

Chinees Rood

Strips van:

Tekenaar: Robin Thierry Scenarist: Robin Thierry Uitgever : Blitz, Geknipt Papier

Albums

Chinees Rood – 01 – Drakenstad Chinees Rood – 02 – Maskers Chinees Rood… (nieuw tab)

Lees verder »

De Dood Van Stalin

Strips van:

Tekenaar: Robin Thierry Scenarist: Nury Fabien Uitgeverij: Dargaud

Ooit verdiepten we ons met wel heel veel interesse in Het Communistisch Manifest en Het Kapitaal van de heren Friedrich Engels en Karl Marx. Een groot aantal van hun uitgangspunten konden we wel smaken als jonge snaak, tot in de loop van… (nieuw tab)

Koblenz

Strips van:

Tekenaar: Robin Thierry Scenarist: Robin Thierry Uitgever : Arboris

Begin 20ste eeuw. De hoogovens, staalwalserijen en ijzersmelterijen van grootindustrieel Friedrich Wegener overheersen het landschap. Maar een monsterlijke, onzichtbare kracht heeft de fabrieken in zijn greep: muren schudden, stalen balken splijten en stalen ketens knappen. Redenen genoeg voor Wegener om… (nieuw tab)

Lieve Kerstman

Strips van:

Tekenaar: Robin Thierry Scenarist: Chabosy Laurent Uitgever : Dupuis

Na binnenkomst van alle post gaat de Kerstman aan het werk. Met behulp van cadeaulijstjes moet het allemaal gaan lukken. Er ontstaat echter een groot probleem wanneer de cadeautjesmachine geen brandstof meer heeft en de productie stil komt te liggen.… (nieuw tab)

Vieze Sprookjes

Strips van:

Tekenaar: Bodart Denis, Boucq François, Gabrion Pierre-Yves, Juillard André, Robin Thierry, Seron Frédéric, Wendling Claire Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgeverij: Dupuis

In voorliggend stripalbum worden zes sprookjes van Hans Christiaan Andersen en het leven van de schrijver zelf op hilarische wijze geparodieerd door even zoveel tekenaars op ideeën van de… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.