Tag archief: Richelle Philippe

Achter de Schermen van de Macht

Strips van:

Tekenaar: Delitte Jean – Yves Scenarist: Richelle Philippe Uitgever : Casterman

Liefhebbers van de destijds fameuze Britse tv – serie ‘House of Cards’ zullen hun hart ophalen bij de strip ‘Achter de Schermen van de Macht.’ De serie bestaat tot dusverre uit 3 verhalen en tot nu toe zijn… (nieuw tab)

Bankgeheimen

Strips van:

Tekenaar: Wachs Pierre Scenarist: Richelle Philippe Uitgever : Glénat

Het eerste album van dit Spaanse duo is meteen een schot in de roos. Al bij het doorbladeren weet je gewoon: dit is een verdomd goeie strip! Guarnido is animator bij Disney en tekent de godganse dag oerlieve, ontwapenend schattige diertjes… (nieuw tab)

De Buitengewone Avonturen Van Jordan

Strips van:

Tekenaar: Cadot Patrick Scenarist: Richelle Philippe Uitgever : Lombard

Albums

De Buitengewone Avonturen Van Jordan – 01 – De Verzwolgen Standbeelden De Buitengewone Avonturen Van Jordan… (nieuw tab)

Lees verder »

De Krijgers Van God

Strips van:

Tekenaar: Wachs Pierre Scenarist: Richelle Philippe Uitgeverij: Dark Dragon Books

Midden van de zestiende eeuw, Frankrijk maakt een woelige periode door. Zo woelig dat geestelijken die ’s avonds uit het raam kijken meteen een hugenootse samenkomst vermoeden. Ridder Arnaud de Boissac heeft een vervelende avond gekozen om zijn religieuze nieuwsgierigheid… (nieuw tab)

Donnington

Strips van:

Tekenaar: Delitte Jean – Yves Scenarist: Richelle Philippe Uitgever : Farao, Talent

Donnington is een stripreeks die begonnen is in mei 1989 met Philippe Richelle als schrijver en Jean – Yves Delitte als tekenaar.

(nieuw tab)

Lees verder »

Oorlog En Liefde

Strips van:

Tekenaar: Beuriot Jean – Michel Scenarist: Richelle Philippe Uitgever : Casterman

Begin december bracht Casterman maar liefst twee dikke albums met in totaal 138 getekende bladzijdes uit. Een goede start dus voor de reeks Oorlog en Liefde waarvan volgende maand al de volgende twee delen verschijnen. Door het grote… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.