Tag archief: Reynès Mathieu

Alter Ego

Strips van:

Tekenaar: Benéteau Benjamin, Reynès Mathieu Scenarist: Lapière Denis, Renders Pierre-Paul, Reynès Mathieu Uitgever: Dupuis

Eerst dit: Alter Ego is een nieuwe conceptreeks waarvan de albums met kleine intervallen zullen verschijnen. Uit interviews met de auteurs haalden we de bijkomende info dat het niet om een afgeronde zesdelige reeks gaat, maar… (nieuw tab)

Enorme Angst

Strips van:

Tekenaar: Reynès Mathieu Scenarist: Lapière Denis, Pairault Pierre Uitgeverij: Dark Dragon Books

“Het water! Het water bevriest niet meer. Het bevriest verdomme maar aan -8° Celsius, en hier in San Francisco zelfs maar aan -16° Celsius! Weet je wat dat betekent, Bruno? 25% van de wereld zal overstroomd worden. Dat… (nieuw tab)

Harmony

Strips van:

Tekenaar: Reynès Mathieu Scenarist: Reynès Mathieu Uitgeverij: Dupuis

“Hier. Neem dit. ’t Helpt tegen je hoofdpijn.” Versuft zit het meisje op het krakkemikkig bed. Waarom is ze opgesloten? Wat doet ze in die muffe kelder? Waarom heeft ze sporen van injectienaalden op haar arm? Waarom herinnert ze zich niets? Wie… (nieuw tab)

Lola Bogota

Strips van:

Tekenaar: Reynès Mathieu Scenarist: Brémaud Frédéric, Chanoinat Philippe Uitgever : Bee Dee

Ah Bordeaux! Saint-Emilion, Saint-Estèphe, Margaux, Fronsac,… Geen streek die ons zo nauw aan het hart ligt. Uit puur geografische interesse onderzoeken we immers elke redactievergadering, tot op de bodem, het beste wat deze regio voortbrengt. Het kwam… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.