Tag archief: Perrissin Christian

De Jonge Jaren Van Roodbaard

Strips van:

Tekenaar: Redondo Daniël Scenarist: Perrissin Christian Uitgever : Dargaud

De Jonge Jaren Van Roodbaard – 01 – De Broeders Van De Kust De Jonge Jaren Van Roodbaard – 02 – De Leeuwenkuil De Jonge Jaren Van Roodbaard – 03 – Het Duel Van De Kapiteins De Jonge Jaren Van… (nieuw tab)

El Niño

Strips van:

Tekenaar: Pavlovic Boro Scenarist: Perrissin Christian Uitgever : Arboris

Siamese tweelingen zijn echte tweelingen, ontstaan uit een en dezelfde cel, die zich slecht gedeeld heeft. Per definitie zijn de baby’s van hetzelfde geslacht. Maar waarom heeft Vera Mikalöv dan een Siamese tweelingsbroer? En bovenal, waarom weet ze pas bij de… (nieuw tab)

Kaap Hoorn

Strips van:

Tekenaar: Riboldi Enéa Scenarist: Perrissin Christian Uitgever : Medusa

Zie ze vluchten! Johannes Orth, de oude Duca en de grijnzende Krüger geven hun vermoeide paarden nog maar eens de sporen. Maar de gaucho’s slagen er maar niet in hun achtervolgers af te schudden. Het feit dat Duca veel bloed… (nieuw tab)

Kongo

Strips van:

Tekenaar: Tirabosco Tom Scenarist: Perrissin Christian Uitgever: Scratch

Jozef Teodor Konrad Korzenowski besluit zijn jeugddroom waar te maken onder invloed van de grote ontdekkingsreiziger Stanley die in 1872 beroemd werd door het vinden van Livingstone aan de oevers van het Tanganyikameer. Brussel 1890, Jozef is kapitein bij de Britse koopvaardij,… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.