Tag Archive: Pennetier Yannick Le

Angel Wings

Tekenaar: Hugault Romain Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever: Silvester

Het zal ons benieuwen welk voorsteven je het eerst opvalt aan de cover: dat van het vliegtuig of van Angela McCloud, bijgenaamd Angel. Op beide, eum, fronten heeft Romain Hugault een succesvolle carrière gebouwd, en nog het meest als hij vrouwen en vliegtuigen kan… (nieuw tab)

Atom Agency

Tekenaar: Schwartz Olivier Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgeverij: Dupuis

Cannes, augustus 1949. De Cadillac die de rijkste imam ter wereld en zijn echtgenote, de Begum, naar de luchthaven van Nice vervoert, wordt op klaarlichte dag klemgereden. Op enkele minuten voltrekt zich de spectaculairste hold-up uit de naoorlogse geschiedenis: mevrouw Aga Khan wordt een… (nieuw tab)

Berentand

Tekenaar: Henriet Alain Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgeverij: Dupuis

Quizje!!! Wie kent de strip Berentand? Niemand? Stop maar met zoeken in je Zonnelandjes, Wapiti’s en andere scoutsboekjes. Berentand is de nieuwe pilotenstrip van Alain Henriet en Yann. En ondanks de onnozele Yakari-titel is dit een fijne avonturenstrip geworden die thuishoort in de boekenkast… (nieuw tab)

Collectie Shock

Tekenaar: Hardy Marc Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever : Farao

Collectie Shock – 01 – Titia En Pijpelijn – 01 – Lolo & Suzette Stoepheet

(nieuw tab)

Continue reading »

Colt Walker

Tekenaar: Lamy Fabrice Scenarist: Pennetier Yannick Le uitgeverij: Dargaud

Colt Walker – 01 – Gila

(nieuw tab)

Continue reading »

Cotton Kid

Tekenaar: Conrad Didier Scenarist: Léturgie Jean, Pennetier Yannick Le Uitgever : Farao, Talent

Cotton Kid – 01 – In Naam Van De Wet En Mister Pinkerton Cotton Kid – 02 – Hommeles In Louisiana Cotton Kid – 03 – Z Van Sorro Cotton Kid… (nieuw tab)

Continue reading »

De Eekhoornprins

Tekenaar: Hausman René Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever: Dupuis

De Eekhoornprins – 01 – Deel 01

(nieuw tab)

Continue reading »

De Heldendaden Van Poison Ivy

Tekenaar: Berthet Philippe Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever : Dargaud

De Heldendaden van Poison Ivy is een spin-off van de serie Pin-Up waarmee Berthet en Yann hoge ogen gooiden. In de serie Pin-Up is er in de eerste cyclus een tekenaar (gebaseerd op de beroemde Milton Caniff) die gedurende WO II een krantenstrip… (nieuw tab)

De Nachtuil

Tekenaar: Hugault Romain Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever : Silvester

Winter 1943. In de hel van het Oostfront heeft de almachtige Luftwaffe de totale heerschappij in de lucht. De Duitse luchtmacht stort een vernietigende regen van vuur en ijzer uit over de zich terugtrekkende Russische troepen. Tegenover de kracht van de nazi’s kunnen… (nieuw tab)

De Onnoembaren

Tekenaar: Conrad Didier Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever : Dargaud

Over De Onnoembaren is al redelijk wat geschreven. Het is dan ook geen nieuwe reeks, maar Dargaud kwam op het idee om alle albums te bundelen in integrale uitgaven. Vier integralen die gestart zijn met De Hong Kong cyclus om dan met De… (nieuw tab)

De Sterrenjagers

Tekenaar: Wozniak Olivier Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever : Dupuis

Zoia is een idealistische vrouw met een gecompliceerd verleden. Playboy Robert Mack heeft een veel eenvoudiger achtergrond. Beiden hebben ze één ding gemeen: het zijn sterrenjagers!

De jacht op meteorieten was nog maar zelden het onderwerp van een strip. De reeks sluit volledig… (nieuw tab)

De Werelden van Thorgal

Tekenaar: Rosinski Grzegorz, Surzhenko Roman Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever : Lombard

Wolvin, dochter van de onoverwinnelijke Thorgal, kan met dieren praten en begrijpt hen ook. Dat komt haar bijzonder goed van pas als ze in het bos op een roedel wolven stuit, aangevoerd door de kwaadaardige Raissa. Wolvin kan na een bloedig… (nieuw tab)

Double 7

Tekenaar: Juillard André Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgeverij: Dargau

De winter van 1936. Spanje zit in volle oorlog: de Republikeinen staan recht tegenover de Nationalisten van Franco. Stalin wil de Spaanse regering helpen en levert verschillende Moscagevechtsvliegtuigen aan de Republikeinen. Roman Kapulov is een van de piloten die door Rusland worden meegestuurd. Hij… (nieuw tab)

Drie Grijze Haren

Tekenaar: Hausman René Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever: Dupuis

Drie Grijze Haren – 01 – Deel 01

(nieuw tab)

Continue reading »

Edelweiss

Tekenaar: Hugault Romain Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever : Silvester

Exact een jaar na het verschijnen van het slot van de eerste cyclus van De Nachtuil staat het auteursduo Romain Hugault en Yann er opnieuw met een luchtvaarttrilogie. Nu brengen ze de onverschrokken Henri Castillac ten tonele. Hij is een toppiloot in het… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.