Tag archief: Peeters Frederik

Aâma

Strips van:

Tekenaar: Peeters Frederik Scenarist: Peeters Frederik Uitgever: Sherpa

Het gaat niet zo goed met Verloc Nim. Hij is zijn vrouw kwijt, die heeft zijn dochter meegenomen, en hij is de winkel van zijn vader ook kwijtgeraakt. Als zijn vervreemde broer hem dan uitgeteld en stomdronken met een blauw oog in… (nieuw tab)

Blauwe Pillen

Strips van:

Tekenaar: Peeters Frederik Scenarist: Peeters Frederik Uitgeverij: Sherpa

Hij was negentien. Zij was eenentwintig. Toen hij haar zag, dacht hij aan twee dingen. Eén: “Wat is dat voor een meisje dat champagne kan drinken in een zwembad. Met een nat T-shirt aan, en dat tegelijk klasse en goede smaak blijft… (nieuw tab)

Een Beeld Van Een Jongen

Strips van:

Tekenaar: Peeters Frederik Scenarist: Phang Loo Hui Uitgeverij: Casterman

Op vakantie lezen we al eens iets anders dan stripverhalen. Testament van Clive Barker bijvoorbeeld, een niet zo heel geslaagd boek van de horrormeester, maar waarin wel een interessante gedachte geopperd werd: “Een mysterie is niet interessant wanneer het oplosbaar is,… (nieuw tab)

Koma

Strips van:

Tekenaar: Peeters Frederik Scenarist: Wasem Pierre Uitgeverij: Sherpa

Vergeet God en konsoorten! Het zijn monsters in een ondergronds machinepark die ons lijf en leden beheren. Ieder mens heeft er zo’n machine staan, samen met een privémonster die er persoonlijk op toeziet dat ‘het juiste evenwicht’ bewaard blijft. Bovengronds, in een… (nieuw tab)

Lupus

Strips van:

Tekenaar: Peeters Frederik Scenarist: Peeters Frederik Uitgeverij: Bee Dee

Lupus en Tony, twee jeugdvrienden, nemen een sabbatical en reizen door het heelal, op zoek naar een goede plek om te vissen en vooral ook om drugs te scoren. In een café op de planeet Norad ontmoeten ze een jonge vrouw,… (nieuw tab)

Zandkasteel

Strips van:

Tekenaar: Peeters Frederik Scenarist: Lévy Pierre Oscar Uitgeverij: Sherpa

Een rustig dagje op het strand draait voor enkele families toch anders uit dan gedacht als blijkt dat ze in een soort van tijdpoort gevangen zitten waar ze ongewoon snel verouderen.

Als pitch voor een stripalbum lijkt dit gegeven misschien wat… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.