Tag archief: Oosterveer Minck

Claudia Brücken

strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck Scenarist: Ritstier Willem Uitgever : Lombard

Een terroristische organisatie, “de zwarte strijders”, plegen een aanslag op een warenhuis. Claudia en Herbert komen de daders op het spoor, maar bij de arrestatie weet één terrorist te ontsnappen. Na een spectaculaire achtervolging vindt deze terrorist de dood.… (nieuw tab)

Lees verder »

De Avonturen Van Rik Rolluik

strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck Scenarist: Ritstier Willem Uitgever : Bee Dee

Tussen 1999 en 2001 verschenen in het Suske & Wiske weekblad drie avonturen van de jonge, klungelige privé – detective Rick Rolluik. Gelukkig wordt hij gecompenseerd door zijn slimme assistente Lynn Longh. Deze verhalen zijn nu gebundeld in… (nieuw tab)

Lees verder »

Jack Pott

strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck Scenarist: Ritstier Willem Uitgever : De Boemerang

Jack Pott is een niet bijster slimme gokker en avonturier uit de late jaren 30 die altijd in moeilijkheden weet te komen door onnadenkend achter zijn…eh… mannelijkheid aan te lopen en daarbij steevast de verkeerde gevaarlijke sexy dames tegenkomt.

Kanjer

strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck Scenarist: Quinten Ivan Uitgever : Albatros

Bevat de volgende getitelde gags: Spaanse vlieg; Vakantieliefdes; Het graag breed laten hangen; Privé pakjesdienst; Snel van begrip; Kleine leugen, grote gevolgen; Op z’n nummer gezet; Mag er ook een beetje liefde zijn?; en nog vele, vele andere.

(nieuw tab)

Lees verder »

Nicky Saxx

strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck Scenarist: Ritstier Willem Uitgever : Boumaar

De avonturen van Nicky Saxx verschijnen dagelijks in het dagblad “de Telegraaf”. Nicky en haar vriendin Elja Steiner, zijn twee vrouwelijke avonturiers die zich wereldwijd inzetten als privé-detectives, probleemoplossers van “moeilijke zaken” en paranormaal-onderzoekers. Zij doen dat via hun… (nieuw tab)

Lees verder »

Ronson Inc.

strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck Scenarist: Ritstier,Willem Uitgever : Don Lawrence Collection

In Dampart, een goudmijnersstadje in het westen van de States, krijgt het befaamde detectivebureau van de Pinkertons zware concurrentie van Ronson Inc., een klein detectivebureau. De gladde boys van Pinkerton leveren er verbeten strijd met de leden van… (nieuw tab)

Lees verder »

Trunk De Onbekende Soldaat

strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck Scenarist: Ritstier Willem Uitgever : Bee Dee

In een door oorlog en chaos gedomineerde wereld volgt de verminkte ex – soldaat Trunk een spoor dat hem moet leiden naar Bevan Glendup, een “onbekende soldaat”. Zijn ouders hebben namelijk een teken van leven gekregen en willen… (nieuw tab)

Lees verder »

Zodiak

strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck Scenarist: Ritstier Willem Uitgever : Boumaar

Zodiak is een wereld van sterrenbeelden waarin Tom van Santen in verzeild raakt. Een wereld die dreigt ten onder te gaan en alleen iemand van de ‘andere wereld’ kan Zodiak redden. Een taak die Tom van Santen krijgt opgedrongen,… (nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.