Tag archief: Oger Tiburce

Buffalo Runner

Strips van:

Tekenaar: Oger Tiburce Scenarist: Oger Tiburce Uitgeverij: Microbe

Onnozelaars die tenderfoots! Waarom dachten ze zomaar het grote geluk te vinden in het Wilde Westen? Wie vraagt er nu ook aan het grootste crapuul van Zuid-Texas of ze even mogen uitblazen in hun afgelegen woestijnhut! Beleefd als ze zijn, willen… (nieuw tab)

Canoë Bay

Strips van:

Tekenaar: Prugne Patrick Scenarist: Oger Tiburce Uitgever : Daniel Maghen

Precies drie dagen na zijn geboorte was baby Jack al wees. Hij was een liefdeskind van een Franse vader en een Ierse moeder, maar bovenal was hij een verwaarloosbaar hoopje mens uit de Noord – Amerikaanse Franse kolonie, Nouvelle… (nieuw tab)

De Herberg aan het Eind van de Wereld

Strips van:

Tekenaar: Prugne Patrick Scenarist: Oger Tiburce Uitgever : Casterman

Een schrijver die de stad ontvlucht komt toe op een herberg in een afgelegen, verlaten streek om er inspiratie op te doen. De eigenaar van de herberg lijkt een geboren verteller te zijn en zorgt zodoende voor nieuwe stof. Hij… (nieuw tab)

De Smaragdridders

Strips van:

Tekenaar: Oger Tiburce Scenarist: Robillard Anne Uitgever : Casterman, Michel Lafon

De romanreeks Les Chévaliers d’Emeraude zijn sinds de eerste verschijning in 2002 waanzinnig populair in Anne Robillards thuisland Canada. Ook in andere landen zijn de fantasyboeken bestsellers, en niet uitsluitend bij de jeugd. Dit eerste stripalbum is meteen… (nieuw tab)

Gorn

Strips van:

Tekenaar: Oger Tiburce Scenarist: Oger Tiburce Uitgever : Farao, Talent

In tegenstelling tot Orpheus die in de hel afdaalt, keert Gorn terug uit het dodenrijk om zijn geliefde terug te vinden en waardoor de goden ermee dreigen dat Gorn niet meer in hen zal geloven, wat hun verdwijning zou… (nieuw tab)

Het Pad van de Schimmen

Strips van:

Tekenaar: Oger Tiburce Scenarist: Oger Tiburce Uitgever : Blitz

Sinds de dood van zijn vrouw leidt Natanaël weer een zwervend bestaan. Hij draagt nog steeds de vervloekte stenen, die hem steeds maar ongeluk lijken te brengen, met zich mee, maar hij slaagt er niet in zich ervan te ontdoen.… (nieuw tab)

Jonkvrouwe Bussums

Strips van:

Tekenaar: Paty Christian Scenarist: Oger Tiburce Uitgever : Farao, Talent

Albums

Jonkvrouwe Bussums – 01 – Het Dansende Woud Jonkvrouwe Bussums – 02 – Twintig Rietjes

(nieuw tab)

Lees verder »

Mijn Oorlog

Strips van:

Tekenaar: Oger Tiburce Scenarist: Gautier Guy-Pierre, Oger Tiburce Uitgeverij: Microbe

Mijn Oorlog is het nieuwste album van Tiburce Oger van wie Microbe al de ruige western Buffalo Runner heeft gepubliceerd. Oger baseerde zich op de getuigenissen van zijn eigen grootvader langs moeders kant, Guy-Pierre Gauthier. Het zeer confronterende album… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.