Tag archief: Mirallès Ana

De Tranen Van De Tijger

Strips van:

Tekenaar: Mirallès Ana Scenarist: Dufaux Jean Uitgever : Dargaud

De Tranen Van De Tijger – 01 – De Tranen Van De Tijger

(nieuw tab)

Lees verder »

Djinn

Strips van:

Tekenaar: Mirallès Ana Scenarist: Dufaux Jean Uitgever : Dargaud

In Djinn worden twee verhalen verteld die zich afspelen op dezelfde plaats, maar in een verschillend tijdperk: Istanbul in het jaar 1912 en 1999. In 1999 gaat een jonge Engelse vrouw, Kim Nelson, op zoek naar haar roots. Haar… (nieuw tab)

Lees verder »

Eva Medusa

Strips van:

Tekenaar: Mirallès Ana Scenarist: Segura Cervera Antonio Uitgeverij: Glénat

In de hitte van de Braziliaanse zomer ontdekt de jonge Maria de vreemde kracht van de voodoo. In haar bezetenheid verandert ze in een vrouw met een weelderig lichaam en perverse charmes. Wie kan weerstand bieden aan de kwaadaardige verleiding… (nieuw tab)

Mano En Mano

Strips van:

Tekenaar: Mirallès Ana Scenarist: Ruiz Emilio Uitgever : Dargaud

Later dit jaar verschijnt een nieuw deel van de successerie Djinn. In tussentijd kwam dit one – shot van de Spaanse tekenares Ana Mirallès uit op scenario van land – en echtgenoot Emilio Ruiz met wie ze ook al… (nieuw tab)

Lees verder »

Muraqqa

Strips van:

Tekenaar: Mirallès Ana Scenarist: Ruiz Emilio Uitgever : 12bis

“Vrouwen zijn onrein. Om vrijheid te verwerven moet je eerst reïncarneren als een man. Of het je nu aanstaat of niet. ’t Is niet anders. Door je uit te kleden bereik je slechts dat de rest van ons niet… (nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.