Tag archief: Marty Lionel

Agency Interpol

Strips van:

Tekenaar: Bergting Peter, Marty Lionel, Lapo Alessio Scenarist: Runberg Sylvain, Thirault Philippe, Barboni Thilde Uitgever : Dupuis

In november 2010 publiceerde Dupuis het eerste deel van wat een nieuwe conceptreeks moest worden. Steven Dupré en Alcante baseerden Interpol 1: Brussel – De Zaak Patrice Hellers op de ontvoering van… (nieuw tab)

De Droom Van Jeruzalem

Strips van:

Tekenaar: Marty Lionel Scenarist: Thirault Philippe Uitgever : Dupuis

Hermance, een jongen van een jaar of tien bezit een wonderlijke kracht. Mits stimulatie door zijn moeder kan hij door handoplegging dodelijke verwondingen genezen. Na de dood van zijn moeder en stiefvader, die als godsdienstfanaticus de gevestigde orde bedreigde, wordt… (nieuw tab)

Liefde En Haat

Strips van:

Tekenaar: Marty Lionel Scenarist: Louis Stéphane Uitgeverij: Saga

Laten we starten met een spreekwoord: “Wie niet sterk is, moet slim zijn”. Maar dat is niet altijd voldoende. Als je zwart bent, is slim zijn soms een gevaar, zo ondervindt Abe. Wie niet sterk is, heeft dus best een blanke vriend… (nieuw tab)

Road Therapy

Strips van:

Tekenaar: Marty Lionel Scenarist: Louis Stéphane Uitgeverij: Saga

De patiënten van een psychiatrisch ziekenhuis bereiden zich voor op een reis met een autocar, richting de kastelen van Katharenland. Maar wat de twee verplegers-begeleiders ongerust maakt, behalve de delicate aandoeningen die ze moeten behandelen, is dat de chauffeur niet opdaagt.… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.