Tag archief: Marini Enrico

Batman (Dargaud)

Strips van:

Tekenaar: Marini Enrico Scenarist: Marini Enrico Uitgeverij: Dargaud

Normaal verschijnen de avonturen van de caped crusader in vertaling bij RW Uitgeverij, maar een Batman-avontuur bij Dargaud? Dat komt omdat het een Batman by Marini betreft. En niet zomaar het zoveelste Batman-avontuur, maar een heel speciale en ook een heel goede.

(nieuw tab)

De Aasgieren

Strips van:

Tekenaar: Marini Enrico Scenarist: Dufaux Jean Uitgever : Dargaud

De Zwitserse wonderboy Enrico Marini is ongetwijfeld een van de meest eclectische West – Europese striptekenaars. Toen hij zo’n tien jaar geleden debuteerde, stond hij zwaar onder de invloed van Katsuhiro Otomo, die met Akira voor de westerse doorbraak van… (nieuw tab)

De Adelaars Van Rome

Strips van:

Tekenaar: Marini Enrico Scenarist: Marini Enrico Uitgever : Dargaud

De adelaars van Rome is een stripreeks die begonnen is in februari 2008 met Enrico Marini als schrijver en tekenaar.

Wij lopen al jaren rond te bazuinen dat Enrico Marini ( De Aasgieren, De Schorpioen) de beste realistische striptekenaar van… (nieuw tab)

Lees verder »

De Schorpioen

Strips van:

Tekenaar: Marini Enrico Scenarist: Desberg Stephen Uitgever : De Morgen

(nieuw tab)

Lees verder »

Gipsy

Strips van:

Tekenaar: Marini Enrico Scenarist: Smolderen Thierry Uitgever : Arboris

Gipsy en zijn zusje zijn getuige van de kroning van de nieuwe tsaar van Rusland. Die is echter amper 16 jaar en blijkt niet erg overtuigd te zijn, maar doe zijn best om zijn taak zo goed mogelijk uit te… (nieuw tab)

Olivier Varese

Strips van:

Tekenaar: Marini Enrico Scenarist: Smolderen Thierry Uitgever : Silvester

Zakkenloper en Blasius, Nahomi, Aymone, De Fantastische Rondvaart,… Of je nu Bernard Hislaire, Crisse, Renaud of Grzegorz Rosinski heet, debuteren moet je toch eens. En dat geldt evenzeer voor Enrico Marini. Meer dan twintig jaar geleden, op zijn 21ste, rolde… (nieuw tab)

Ster Van De Woestijn

Strips van:

Tekenaar: Marini Enrico Scenarist: Desberg Stephen Uitgeverij: Dargaud

Matthew Montgomery is een plichtsbewuste hoge ambtenaar in Washington, werkzaam op het departement van defensie. Hij heeft de looks van Sean Connery, een mooi huis, een buitenverblijf, een vrouw die hij niet meer bemint, een dochter die na een misstap terug naar… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.