Tag archief: Lepage Emmanuel

Ar-Men

Strips van:

Tekenaar: Lepage Emmanuel Scenarist: Lepage Emmanuel Uitgeverij: Roarrr

In de verte, bij het eiland Sein, duikt Ar-Men op uit de golven. Het is de meest zichtbare en moeilijk toegankelijke vuurtoren in Bretagne, eigenlijk van de wereld. Het heeft de bijnaam Hel der hellen. Germain is een van de bewakers.… (nieuw tab)

De Gezant

Strips van:

Tekenaar: Lepage Emmanuel Scenarist: Carrière H., Pernin Georges Uitgeverij: Lombard

Jeroen, Vincent en René zijn op fietsvakantie en bezoeken hun vriendin Kruimel die in een pension woont. In het dorp gebeuren vreemde dingen, men zegt dat er duivels wonen. Als Jeroen ’s nachts bij het meer twee vreemde personages… (nieuw tab)

Een Wereld zonder Kwaad

Strips van:

Tekenaar: Lepage Emmanuel Scenarist: Sibran Anne Uitgever : Dupuis

Een wereld zonder kwaad is een stripalbum dat voor het eerst is uitgegeven in 1999 met Anne Sibran als schrijver, Emmanuël Lepage als tekenaar en inkleurder en Yves Amateis als grafisch ontwerper. Deze uitgave werd uitgegeven door Dupuis in de… (nieuw tab)

Hé, Meisjes!

Strips van:

Tekenaar: Lepage Emmanuel Scenarist: Michel Sophie Uitgever : Silvester

Een alleenstaande vrouw baart een dochtertje Chloé. In een Arabisch land ziet Leila het levenslicht. Ze komt terecht in een warm nest. Agnès is dan weer het pasgeboren kind van een moeder die amper naar haar omkijkt. Deze drie meisjes… (nieuw tab)

Muchacho

Strips van:

Tekenaar: Lepage Emmanuel Scenarist: Lepage Emmanuel Uitgever : Dupuis

Quoi? “Gabriel de la Serna is een jonge novice die eind jaren zeventig in het door burgeroorlog verscheurde Nicaragua de opdracht krijgt om in een klein bergdorpje de plaatselijke kerk van een gepaste muurschildering te voorzien. Al snel komt de… (nieuw tab)

Névé

Strips van:

Tekenaar: Lepage Emmanuel Scenarist: Teste Didier Uitgever : Farao, Talent

Albums

Collectie 500 – 005 – Névé – 01 – Blauwe Blik Collectie 500 – 006… (nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.