Tag archief: Leclerc Martin

De Inkt Van Toen

Strips van:

Tekenaar: Leclerc Martin Scenarist: Bauza Antoine Uitgever: Dupuis

Hij zoekt, hij treuzelt, hij aarzelt. De Japanse kalligraaf Mohistu blijft maar dwalen door zijn Japan. Hij is op zoek naar antwoorden die hij niet zal vinden. Maar hoewel zijn handelingen en zijn tekeningen de rust zelve zijn, vindt zijn hart geen… (nieuw tab)

Miltons Dromen

Strips van:

Tekenaar: Leclerc Martin Scenarist: Féjard Frédéric, Ricard Sylvain Uitgever: Dupuis

1923. De zon schittert boven het platteland van North Carolina. Een prachtige dag behalve dan voor de kleine Billy Cry. Daarnet werd zijn rechterhand kapotgeslagen door zijn dolle buurman. Een blijvende herinnering in ruil voor het monddood houden van een… (nieuw tab)

Moeder Amerika

Strips van:

Tekenaar: Leclerc Martin Scenarist: Goret Christophe Uitgeverij: Daedalus

Als we alle strippublicaties over de Eerste Wereldoorlog aan ons kritisch oog onderwerpen, steken de vier delen van Moeder Oorlog er kwalitatief ver bovenuit. Scenarist Kris pende in zijn typische gezwollen taal een krachtig verhaal neer en dat werd mooi in prentjes… (nieuw tab)

Moeder Oorlog

Strips van:

Tekenaar: Leclerc Martin Scenarist: Goret Christophe Uitgever: Daedalus

Doden vallen er dagelijks bij hopen, daar tussen Reims en Verdun. De Eerste Wereldoorlog woedt in alle hevigheid, de loopgrachten zijn uiteindelijk niet meer dan nog niet gedichte graven. Ook drie vrouwen laten het leven. Koelbloedig vermoord. Achter de eigen linies dan… (nieuw tab)

Tamino

Strips van:

Tekenaar: Leclerc Martin Scenarist: Gibert M., Nathal Uitgever : Glénat

Tamino – 01 – Het Verheven Licht

Enkel beschikbaar in het Frans:

Tamino – T02 – Le voile de nuit

(nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.