Tag archief: Labiano Hugues

Black Op

Strips van:

Tekenaar : Labiano Hugues Scenarist : Desberg Stephen Uitgeverij : Dargaud

Maak kennis met Floyd Whitman. Deze oud medewerker van het Directorate of Operations (DO) van de CIA stuit op een grootschalige beïnvloeding van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Een consultatiebedrijf genaamd Lazenby Corporation heeft ervoor gezorgd dat een grote groep personen… (nieuw tab)

De Vier Hoeken Van De Wereld

Strips van:

Tekenaar: Labiano Hugues Scenarist: Labiano Hugues Uitgever : Dargaud

Wij zijn mannen! Echte mannen. Om dat te bewijzen besloten we een paar jaar geleden in de voetsporen van Lawrence of Arabia te treden en een dromedaristocht te doen door de woestijn van Wadi Rum. Neen, geen toeristenval maar het… (nieuw tab)

Dixie Road

Strips van:

Tekenaar: Labiano Hugues Scenarist: Dufaux Jean Uitgever : Dargaud

In ‘Dixie Road’ wordt het verhaal verteld van het meisje Dixie en haar moeder Nadine. Deze twee zelfstandige jonge vrouwen groeien op in het racistische zuiden van de Verenigde Staten, begin deze eeuw. Nadine leidt een fabrieksstaking en heeft een relatie… (nieuw tab)

Mister George

Strips van:

Tekenaar: Labiano Hugues Scenarist: Jacquette Daniël, Tendre Serge Le Uitgever: Lombard

Start! Een koppel rijdt ’s nachts met de auto op een Amerikaanse highway en wordt voorbij gestoken door een rode Jaguar. De man in de wagen krijgt een telefoontje, maar plots ook een lekke band en vlamt tegen een… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.