Tag archief: Kordey Igor

Aan Het Front

Strips van:

Tekenaar: Kordey Igor Scenarist: Morvan Jean – David Uitgever : Silvester

In 2008 verscheen bij uitgever Silvester het eerste deel van een drieluik. De serie is getiteld ‘Aan het front’ (Le Coeur des Batailles). De serie wordt geschreven door Jean David Morvan met tekenwerk van Igor Kordy. Jean David… (nieuw tab)

De Verborgen Geschiedenis

Strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Kordey Igor, Manchu Philippe, Roux Etienne le, Vatine Olivier Scenarist: Pécau Jean – Pierre Uitgever : Silvester

Eindelijk, ze zijn er. In het stijlvolle zwart ontwijkt een Egyptische boogschutter je loensende blik. Vlammend door een lokale vernis lees je: Genesis, boek 1 van De Verborgen Geschiedenis.… (nieuw tab)

Empire

Strips van:

Tekenaar: Kordey Igor Scenarist: Pécau Jean – Pierre Uitgever : Silvester

Charles Nodier een Franse speciale agent met een grote liefde voor de wetenschap gaat samen met cavalerie – officier en oorlogsheld Sint Elmo op pad om de identiteit van een geheimzinnige Engelse generaal te achterhalen die Napoleon verslagen… (nieuw tab)

Keltos

Strips van:

Tekenaar: Kordey Igor Scenarist: Pécau Jean-Pierre Uitgever : Silvester

Keltos – 01 – Raaf Van De Slagvelden

(nieuw tab)

Lees verder »

Marshal Bass

Strips van:

Tekenaar: Kordey Igor Scenarist: Macan Darko Uitgeverij: Splitter

Arizona, 1875. Tien jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog zijn de zwarte slaven officieel bevrijd, maar dat wil nog lang niet zeggen dat ze als gelijken van de blanken worden gezien. Om een zekere Milord, de blanke leider van een bende zwarte gangsters… (nieuw tab)

Taras Bulba

Strips van:

Tekenaar: Kordey Igor Scenarist: Gogol Nicolaj, Morvan Jean-David, Voulyzé Frédérique Uitgever : Silvester

Albums

Taras Bulba – 01 – Boek 1 Taras Bulba – 02 –… (nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.