Tag archief: Huppen Yves

De Duivel Der Zeven Zeeën

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgever : Dupuis

Eén zekerheid in het leven: een mens is nooit te oud voor piraten, zeker niet in stripverhalen. En helemaal niet wanneer ze uit het potlood van Hermann afkomstig zijn. Samen met zoon Yves H. zorgt hij in deze nieuwe Vrije… (nieuw tab)

De Veerman

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgeverij: Dupuis

Met een verhaal van vader en zoon Huppen is het altijd wachten wat je opgediend krijgt. Het smaakte niet altijd even lekker, maar de laatste jaren wordt het wel beter. Het laatste gerecht, luisterend naar de naam Old Pa Anderson, was zelfs… (nieuw tab)

Dracula

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgever : Casterman

Nee, het eerste deel van de nieuwe reeks Dracula gaat niet over onze bijtgrage vriend met de overgedimensioneerde hoektanden. Vader en zoon Huppen slaan immers de handen in elkaar om het leven van de historische figuur Vlad Dracula tot leven… (nieuw tab)

Duke

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgeverij: Lombatd

In een piepkleine mijnwerkershut staat een leeg blik op een schap. ’s Nachts stopt goudgraver Cummings er stiekem wat scheefgeslagen klompjes in. Ooit zullen hij en zijn gezin een betere toekomst hebben. Maar Aurelio is niet alleen naïef, hij is ook dom.… (nieuw tab)

Een Nacht Met Volle Maan

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgever : Stripwinkel Alex

Vijf jongeren slaan de handen in elkaar om de brandkast in een afgelegen huis te kraken. Maar wanneer de IT-wonderboy van het gezelschap met een mechanisch in plaats van een elektronisch slot te maken krijgt, moet ze een andere… (nieuw tab)

Manhattan Beach 1957

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgeverij: Lombard

Daisy. Steeds meer moet John Haig aan haar denken. En dat terwijl hij werk genoeg heeft. Als politieagent in Athens wordt hij geacht een moordenaar te klissen. Maar zijn gedachten keren steeds terug naar wat er bijna twintig jaar geleden, in 1957,… (nieuw tab)

Old Pa Anderson

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgever: Lombard

De Amerikaanse Burgeroorlog was een vier jaar durend conflict van 1861 tot 1865 in de VS tussen de Noordelijke Staten (de Unie) en de Zuidelijke Staten (de Confederatie). Het gaat hier te ver om de oorzaken uitgebreid te bespreken, maar de afschaffing… (nieuw tab)

Station 16

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgever : Stripwinkel Fantasia

Dit jaar viert de collectie Getekend haar twintigjarig bestaan. De collectie werd ooit gelanceerd als tegenhanger van Vrije Vlucht van Dupuis, maar heeft de concurrentiestrijd nooit kunnen winnen. Dat neemt niet weg dat er de nodige parels zijn verschenen… (nieuw tab)

Terug Naar Congo

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgever : Ballon Media

Deze strip begint in de zomer van 1928 in Brussel, een verhaal dat zich voortzet in de toenmalige Belgische kolonie Congo. Een man komt op het spoor van een vergeten familielid waarvan wie men getracht heeft zijn bestaan uit… (nieuw tab)

Zhong Guo

Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann Scenarist: Huppen Yves Uitgeverij: Dupuis

Een gelaagde thrillerPeking, Volksrepubliek China, in een min of meer nabije toekomst. Het land staat in rep en roer. Net nu straks een commercieel akkoord zal worden gesloten tussen de twee landen, probeert Wang Li Fang, een Amerikaan van Chinese origine, uit… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.