Tag archief: Hugault Romain

Angel Wings

Strips van:

Tekenaar: Hugault Romain Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever: Silvester

Het zal ons benieuwen welk voorsteven je het eerst opvalt aan de cover: dat van het vliegtuig of van Angela McCloud, bijgenaamd Angel. Op beide, eum, fronten heeft Romain Hugault een succesvolle carrière gebouwd, en nog het meest als hij vrouwen… (nieuw tab)

Boven de Wolken

Strips van:

Tekenaar : Hugault Romain Scenarist : Hugault Romain Uitgeverij : Silvester

De Franse toppiloot Pierre Lucas – Ferron wordt gered door de Amerikaanse toppiloot Allan Thompson. Hij was neergestort in de Andes. De twee vliegers worden vrienden. Boven de wolken delen ze hun liefde voor vliegen, aan de grond zitten… (nieuw tab)

De Laatste Vlucht

Strips van:

Tekenaar: Hugault Romain Scenarist: Hautière Régis, Hugault Romain Uitgever: Silvester

Wij hebben niets met vliegtuigen en piloten die ze besturen. In films waarin luchtgevechten voorkomen, storen we ons vooral aan het machismo en het feit dat we door helmen, sjaaltjes en andere bedekkend hoofd- en mondtoebehoren geen onderscheid kunnen maken… (nieuw tab)

De Nachtuil

Strips van:

Tekenaar: Hugault Romain Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever : Silvester

Winter 1943. In de hel van het Oostfront heeft de almachtige Luftwaffe de totale heerschappij in de lucht. De Duitse luchtmacht stort een vernietigende regen van vuur en ijzer uit over de zich terugtrekkende Russische troepen. Tegenover de kracht… (nieuw tab)

Edelweiss

Strips van:

Tekenaar: Hugault Romain Scenarist: Pennetier Yannick Le Uitgever : Silvester

Exact een jaar na het verschijnen van het slot van de eerste cyclus van De Nachtuil staat het auteursduo Romain Hugault en Yann er opnieuw met een luchtvaarttrilogie. Nu brengen ze de onverschrokken Henri Castillac ten tonele. Hij is een… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.