Tag archief: Hostache Jean-Baptiste

Assassin’s Creed Conspiracies

Strips van:

Tekenaar: Hostache Jean-Baptiste Scenarist: Dorison Guillaume Uitgeverij: Ballon Media

Albums

Assassin’s Creed Conspiracies – 01 – Die Glocke Assassin’s Creed Conspiracies – 02 – Project Rainbow

(nieuw tab)

Lees verder »

Captain Sir Richard Francis Burton

Strips van:

Tekenaar: Hostache Jean-Baptiste, Mehdi Scenarist: Racunica Alexis Uitgever: Glénat

Na de Explora-albums over Magellaan en Mary Kingsley zijn we toe aan een nadere kennismaking met twee andere ontdekkingsreizigers. Hun verhaal konden de auteurs niet kwijt in één album en dat spijt ons allerminst. In de eerste plaats kan je Burton… (nieuw tab)

Clockworx

Strips van:

Tekenaar: Hostache Jean-Baptiste Scenarist: Henderson Jason, Salvaggio Tony Uitgeverij: L

Wanneer Matt Thurow, een voormalige agent van Scotland Yard, probeert te infiltreren op een werf om een seriemoordenaar op het spoor te komen, raakt hij rechtstreeks betrokken bij een al langer lopende machtsstrijd. Aan de ene kant staat de machtige… (nieuw tab)

Krijgsheren

Strips van:

Tekenaar: Haillot Pascal, Hostache Jean-Baptiste, Poli Didier Scenarist: Dorison Guillaume Uitgever: Glénat

Het ziet er niet goed uit voor de Serviërs in 2019-2020. Door alweer een burgeroorlog is de natie en dan vooral Belgrado verwoest. De stad Novi Sad wordt gegijzeld door een in ongenade gevallen oorlogsheld en zijn partizanen.… (nieuw tab)

Mary Kingsley

Strips van:

Tekenaar: Dellac Benôit, Hostache Jean-Baptiste, Poli Didier, Telo Julien Scenarist: Dorison Guillaume, Mathieu Esteban Uitgever: Glénat

Een one-shot over een ontdekkingsreiziger, de een al bekender dan de ander. Bedenker en expert ter zake is Christian Clot, zelf ook een beetje een ontdekkingsreiziger. Hij beklom de bergen van Patagonië om er… (nieuw tab)

Sneeuw: Het Begin

Strips van:

Tekenaar: Hostache Jean-Baptiste, Poli Didier Scenarist: Adam Éric, Convard Didier Uitgever: Glénat

“Een spin-off komt er over het algemeen wanneer de hoofdserie buiten adem begint te raken”, zei Jean Van Hamme ons nog onlangs. Ergens midden jaren 1980, toen iedere puistige tiener in No Time To Waste T-shirts rondliep, was… (nieuw tab)

Tenzing

Strips van:

Tekenaar: Hostache Jean-Baptiste Scenarist: Clot Christian Uitgever: Ballon Media

Dertig jaar geleden beklom een Britse expeditie onder leiding van John Hunt de Himalaya. Na vele pogingen moest het nu maar eens gebeuren: de hoogste top overwinnen en liefst door een Brit. De grootste motivatie om de vlag op de top… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.