Tag archief: Homs José

Angelus

Strips van:

Tekenaar: Homs José Scenarist: Giroud Frank Uitgever: Dupuis

Clovis Chaumel is een saai burgermannetje. Vertegenwoordiger van medicijnen, strenge en onmodieuze bril, computeranalfabeet. Een zielig gebrek aan respect voor zichzelf en van zijn gezinsleden, een echtgenote en twee puberende jongens. Als bij hem ook nog eens beenmergkanker wordt vastgesteld, ziet hij… (nieuw tab)

Millennium (Stieg Larsson)

Strips van:

Tekenaar: Homs José Scenarist: Larsson Stieg, Runberg Sylvain Uitgever : Dupuis

Is het een nieuw bewijs dat de strip als een volwaardig medium wordt beschouwd? Verfilmingen zijn de laatste tijd duidelijk niet meer voldoende. Romans worden steeds vaker ook in een stripjasje gegoten. Toch zijn we niet altijd gelukkig met… (nieuw tab)

Red Sonja, Koningin Van De IJswoestenij

Strips van:

Tekenaar: Homs José, Sejic Stjepan, Texeira Mark Scenarist: Cho Duk Hyun, Murray Doug Uitgeverij: Dark Dragon Books

In het afgeronde tweeluik Koningin van de IJswoestenij raakt Red Sonja met haar mannen in een besneeuwd gebergte slaags met een groep krijgers. Die kan ze wel het hoofd bieden én een kopje… (nieuw tab)

Shi

Strips van:

Tekenaar: Homs José Scenarist: Drousie Benoît Uitgeverij: Dargaud

Het begint vreemd. Twee pagina’s in het hedendaagse Londen, waar een harteloze wapenfabrikant het slachtoffer wordt van een wraakactie, worden bruusk geruild voor een vrouwelijk trio dat in een Victoriaans aandoende omgeving door een duivels type wordt achternagezeten. Geen paginanummers. Zou de… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.