Tag archief: Henrotin Daniel

Amazones Van Troy

Strips van:

Tekenaar: Henrotin Daniel Scenarist: Turpyn Christophe Uitgever : L.

Een verhaal geschreven door Christophe Arleston en getekend door Dany dat zich afspeelt op de planeet Troy… Dat schept hoge verwachtingen. En eerlijk als we zijn: aan de verwachtingen wordt voldaan. Amazones van Troy speelt zich af lang voor de… (nieuw tab)

Angelique

Strips van:

Tekenaar: Henrotin Daniel Scenarist: Corre Gilles Uitgeverij: Ballon Media

Angelique is jong, blond, knap en intelligent. Ze werkt haar thesis af over de invloed van vrouwen op de wereldgeschiedenis. Op een mysterieuze manier wordt ze van achter haar schrijftafel de computer in gezogen en naar het verleden geprojecteerd. Daar… (nieuw tab)

Een Avontuur Zonder Helden

Strips van:

Tekenaar: Henrotin Daniel Scenarist: Hamme Jean van Uitgever : Helmond

Een avontuur zonder helden is een stripreeks die begonnen is in januari 1977 met Jean Van Hamme als schrijver en Daniel Henrotin als tekenaar.

(nieuw tab)

Lees verder »

Equator

Strips van:

Tekenaar: Henrotin Daniel Scenarist: Henrotin Daniel Uitgever : Arboris

In album 1 maakten we kennis met Dereck, die vroeger veel sukses had met zijn boeken, maar aan de drank raakte en tegenwoordig zijn brood verdient met het verhuren van zijn boot, Met hem zelf aan het roer draait het… (nieuw tab)

Er Waren Eens… Belgen

Strips van:

Tekenaar: Beniest André, Bevere Maurice de, Culliford Pierre, Culliford Thierry, Deliège Paul, Drappier Franz, Dumont Bernard, Dupanloup Luc, Ernst Serge, Franquin André, Gascard Gilbert, Godisiabois Bernard, Henrotin Daniel, Honorez Serge, Jamin Paul, Jannin Frédéric, Kox Daniël, Lambillotte Willy, Liégeois Philippe, Lucas Jean, Macherot Raymond, Maltaite Willy, Mariette, Jean, Mesmaeker… (nieuw tab)

Harlekijn

Strips van:

Tekenaar: Henrotin Daniel Scenarist: Hamme Jean van Uitgever : Lombard

Harlekijn is een stripreeks die begonnen is in 1979 met Jean Van Hamme als schrijver en Daniel Henrotin als tekenaar. In de jaren ’90 is de reeks bij uitgeverij Albatros opnieuw uitgegeven in het Nederlands onder de naam Joker.

(nieuw tab)

Het Avontuur Van Het Weekblad Kuifje

Strips van:

Tekenaar: Denayer Christian, Fernandez Yvan, Henrotin Daniel, Moor Bob de, Piperzeele René van, Remi Georges, Vandersteen Willy, Weyland Michel Scenarist: Duchâteau André, Henrotin Daniel, Moor Bob de, Piperzeele René van, Remi Georges , Vandersteen Willy, Weyland Michel Uitgever : Lombard

Avontuur Van Het Weekblad Kuifje — 40 Jaar Strips,… (nieuw tab)

Joker

Strips van:

Tekenaar: Henrotin Daniel Scenarist: Hamme Jean van Uitgever: Albatros

Albums

Joker – 01 – Hoog Spel Joker – 02 – Intriges Joker – 03 – Het… (nieuw tab)

Lees verder »

Michel Vaillant Jubileum

Strips van:

Tekenaar: Graton Jean, Henrotin Daniel Scenarist: Cahier Bernard, Dieudonné Pierre, Ferrari Enzo, Ford II Henry, Gordini Amédéé, Goscinny René, Graton Jean, Gurney Daniel S., Ickx Jacky, Rosinski José, Sicot Bob, Stewart Jackie, Vliet Pierre van Uitgeverij: Dargaud

Michel Vaillant (Jubileum) – 01 – 20 Jaar Michel Vaillant

(nieuw tab)

Lees verder »

Roze Bottel

Strips van:

Tekenaar: Henrotin Daniel Scenarist: Regnier Michel Uitgever : Helmond

Roze Bottel is een stripreeks die begonnen is in 1970 met Michel Regnier (Greg) als schrijver en Daniel Henrotin (Dany) als tekenaar.

(nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.