Tag archief: Heij Fred de

‘N Net Meisje

Strips van:

Tekenaar: Heij Fred de Scenarist: Heij Fred de Uitgeverij: Divina

Rachel doet haar best om een net meisje te zijn, ook als secretaresse. Maar dat valt niet mee met een seksverslaafde directeur. En anders zijn er wel haar collega’s die Rachel verleiden tot klantvriendelijk exhibitionisme, een kantineorgie of personeelsfeest… (nieuw tab)

Biechten

Strips van:

Tekenaar: Heij Fred de Scenarist: Heij Fred de Uitgeverij: Divina

Alice Kent gaat te biecht bij pater John in de kerk van Nothing Gulch. Zonder gêne vertelt ze hem over het wilde leven met haar drie stiefbroers op de ranch van haar stiefvader. Want van alle hoofdzonden die Alice… (nieuw tab)

Claire Dewitt

Strips van:

Tekenaar: Heij Fred de Scenarist: Ritstier Willem Uitgever : Xtra

Na het overlijden van Minck Oosterveer was het de bedoeling dat Willem Ritstier en Fred de Heij de westernstrip Ronson Inc. verder zouden zetten, maar zover is het nooit gekomen. Uitgever Rob van Bavel besliste om de serie na… (nieuw tab)

Frans En Suzanne

Strips van:

Tekenaar: Heij Fred de Scenarist: Heij Fred de Uitgeverij: Rechtdoorzee Mijl op 7

Frans En Suzanne – 01 – Frans En Suzanne Maken Het Goed

(nieuw tab)

Lees verder »

Isa Locus En Paul Stark

Strips van:

Tekenaar: Heij Fred de Scenarist: Heij Fred de Uitgeverij: Don Lawrence Collection

De avontuurlijk aangelegde Isa vaart samen met Paul Stark een boot naar een ver gelegen eiland. Eenmaal op zee zien ze na een aantal weken een bootje dobberen met daarin een jonge vrouw. Volgens de wetten van de… (nieuw tab)

Met Durex in de Wolken

Strips van:

Tekenaar: Dekker Bert, Dongen Peter van, Heij Fred de, Hondius Gerrie, Jager Gerrit de, Jonker Rudi, Kruis, Andrea, Kruis Jan, Kuijpers Henk, Oosterwijk Aloys, Oudshoorn Floris, Slijp Bart, Wit Peter de Scenarist: Dekker Bert, Dongen Peter van, Heij Fred de, Hondius Gerrie, Jager Gerrit de, Jonker Rudi, Kruis, Andrea,… (nieuw tab)

Peking, Oorlog In De Diplomatenwijk

Strips van:

Tekenaar: Heij Fred de Scenarist: Mennen Peter Uitgever: Xtra

Het decor is de internationale gezantschapswijk in Peking tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Een Nederlandse diplomaat en commandant laveren in een tijd van oorlog tussen de verschillende belangen in het verre Peking. In deze complexe situatie zoekt een Chinese generaal ook nog… (nieuw tab)

Phinny

Strips van:

Tekenaar: Heij Fred de Scenarist: Heij Fred de Uitgever : Xtra

Humoristische zwartwitstrip waarin de belevenissen verteld worden van scholier Marver, zijn ouders, de leraren en leerlingen op school. De psychologie der personen is het beste ‘hysterisch’ te noemen: alles wordt voortdurend door iedereen schromelijk overdreven. Dit maakt de… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.